2777
2789
عنوان

اکیپتون تو مدرسه چن نفره بود؟😂

2745 بازدید | 62 پست

یادش بخیر دلم خیلی تنگ شده برا اون روزا... چن نفر بودین شاخ بودین یا معمولی یا ازین مظلومااا😂😂 چجور ادمایی تو اکیپتون بودن ما ۵ نفر بودیم دوستم عاطی ک نمک گروه بود ینی دلقکی بود واس خودش الانم هس لیلا خودشیفتمون ک خیلیم خودشیرین و مغروره😂 ثنا ی دختر سرد 😑 ک تعجب کردیم چجوری نامزد کرده این تیکه یخ و الناز نازک نارنجیمون 🙄 منم ک ی بچه درسخون ک با عاطی کلی دلقک بازی در میاوردیم 😂😂 شمام بگین چجوری بودین

۷_۸

صبام...⚖سوالِ حقوقی داشتین در خدمتم⚖می دانم اگر قضاوت نادرستی در مورد کسی بکنم، دنیا تمام تلاشش را می‌کند تا مرا در شرایط او قرار دهد تا به من ثابت کند در تاریکی، همه‌ی ما شبیه یکدیگریم...

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

4نفر. بچه پرروو و شیطوووون اما درس خوان. 

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊

۷🤩

امروز ۱۴ خرداد ۱۴۰۰ ما دیگه مثل قبل نمیتونیم باهم حرف بزنیم ولی قلبمون به هم وصله و قول میدم هرروز بیشتر از روز قبل عاشقت باشم این امضا میمونه تا روزی که دوباره بتونیم مثل الان باهم حرف بزنیم و بگیم دیدی چه زود گذشت🙈 به امید روزی که ببینمت عشقم به یادتم به یادمی 😌عاشــ❤ـقــتم yalda😍❤...هَذَا مِنْ فَضْلِ رَبِّي❤