2777
2789
عنوان

آیفون بخرم؟

89 بازدید | 6 پست

میخوام آیفون ۷ با حافظه ۱۲۸ گیگ بخرم. باتریش ۸۳ درصد سالمه. به نظرتون خوبه؟

قیمتشم گفته ۶ تومن

یکی از دوستام رجیستر نشده خریده بود. بعد رفت رجیسترش کرد خیلی مناسب در اومد باهاش. ولی الان خطشو عوض کرده دسترسی ندارم که ازش بپرسم😑

من باشم آیفون ۷ دیگه نمیخرم،خیلی قدیمی و کار کرده است 

و اینکه فکر نمیکنم یکی دوسال بیشتر آپدیت بگیره 

خیلی وقتا مردم در مورد سفر به گذشته فکر میکنن و نگران یه تغییر تصادفی تو زمان حال هستن                                اما هیچکس تو زمان حال فکر نمیکنه که بتونه آینده خودش رو به طور اساسی تغییر بده...!  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من باشم آیفون ۷ دیگه نمیخرم،خیلی قدیمی و کار کرده است  و اینکه فکر نمیکنم یکی دوسال بیشتر آپدی ...

یعنی چی یکی دو سال بیشتر اپدیت نمیگیره؟ ببخشید من تا حالا ایفون نداشتم. از این جهت میپرسم

یعنی چی یکی دو سال بیشتر اپدیت نمیگیره؟ ببخشید من تا حالا ایفون نداشتم. از این جهت میپرسم

میبینی که توی خبرای تکنولوژی از امکانات جدید گوشی ها حرف میزنن؟مثلا همون ضربه زدن په پشت گوشی واسه انجام برنامه ها،یا بهبود کیفیت و سرعت عملکرد گوشی،یا حتی پشتیبانی از برنامه ها که روی موبایل اجرا بشن و باگ نداشته باشن 

همه‌ی اینا به سیستم عامل گوشی که مثل مغز گوشی میمونه مربوطه 

حالا شرکتا با توجه به صرف مالی و توانایی فیزیکی موبایل هایی که تولید کردن میان سالانه معمولا یه آپدیت میدن که امکانات جرید و به روز رو وارد گوشی ها کنن 

آیفون معمولا بیشتر از بقیه شرکت ها برای گوشی های قدیمیش هم آپدیت میده مثلا آیفون ۶ امسال دیگه آپدیتی دریافت نکرد 

خب این یعنی اینکه دیگه به هیچ وجه حرید آیفون ۶ منطقی نیست چون ممکنه تا سال بعد حتی برنامه ها روش اجرا هم نشن 

همین مورد در مورد آیفون ۷ هم هست که احتمال یک یا دوسال دیگه آپدیت نگیره 

اگه دنبال آیفون از x پایین تر نگیر دیگه 

اما با این رنج قیمت شیائومی و سامسونگ هم میان رده های به روز و با کیفیتی دارن 

خیلی وقتا مردم در مورد سفر به گذشته فکر میکنن و نگران یه تغییر تصادفی تو زمان حال هستن                                اما هیچکس تو زمان حال فکر نمیکنه که بتونه آینده خودش رو به طور اساسی تغییر بده...!  

گلم شیائومی ردمی نوت 9 بگیر با همین قیمت

غولیه برا خودش

😎😎😎😎😎

اینی که شما میگی ارزش نداره

میشه یه صلوات برای قبولی رشته دلخواهم در کنکور مهمونم کنید💕 خیلی خیلی ممنونم🌹