خدایا سپاسگزارم برای هرروزم هر کسی از ظن خود شد یار من،،،دنیا اومدیم که خودمون و خدای خودمون بشناسیم،،،،به کجا چنین شتابان یک استپ کن،،،خدایا ممنونم که شوهر عالی نصیبم کردی
در تاریخ ۱۴۰۲/۲/۱۲ کاربریم به خواست خودم لغو شد خیلی دوست داشتم بازم بمونم اما اینجا کاملا وقتمو میگرفت. نمیتونستم مدیریت کنم همش اینجا بودم.این چند سال که اینجا بودم از همه کار وزندگیم افتادم ودرجا زدم..دوسه تا کاربری دیگم داشتم که اونا قبلا توسط نی نی یار تعلیق شد.سه،چهار سال توی این سایت بودم.گاهی اوقات عصبی بودم وممکنه با کسی بد برخورد کرده باشم یا حرف بدی زده باشم.امیدوارم اگه کسی بوده که از دستم عصبانی بوده وهست اگهمقدوره براش منو ببخشه وحلالم کنه.برای خوشبختیم، برای سلامتی وطول عمر خودم ومادرم وهمینطور واسه ازدواجم با یک ادم مناسب وابرومند وخوشبخت شدنم دعا کنید.سنم متاسفانه هی داره بالا میره وهمچنان مجردم.واسم دعا کنید.خدافظ
اگه کرجی بازار لاله تازه اورده چه برگایی پهن و نازک کیلو۲۲
چقدر گرون
خدایا سپاسگزارم برای هرروزم هر کسی از ظن خود شد یار من،،،دنیا اومدیم که خودمون و خدای خودمون بشناسیم،،،،به کجا چنین شتابان یک استپ کن،،،خدایا ممنونم که شوهر عالی نصیبم کردی
تو هایپر مارکت ها کنسرو شده هست من هر سال خودم کنسرو میکنم الان از پارسال دارم امسالم خودم برگ جمع ک ...
چطوری کنسرو یش میکنی عزیزم
برگ و بشور بچین روی هم بعد اب جوش بریز روش و رولش کن بزار تو یک شیشه چند تا رول و کنار هم بچین قشنگ تو شیشه بعد یکم سرکه بریز و نمک و باز اب جوش بریز تو شیشه و درش و ببند که هواش خارج بشه میتونی بعد که در شیشه رو بسای باز تو یک قابلمه بزاری یه ربع شیسه بجوشه تا نصفه اب داشته باشه قابلمه که تا بالا شیشه نیاد که دیگه هوا داخلش نمونه ماندگاری بره بالا بعد موقع استفاده اگه شور بود بشور اگه نه هم که هیچی ولی وقتی شیشه رو باز کردی هر چقدر و که استفاده نکردی باید بزاری فریزر دیگه کپک میزنه وقتی باز بشه در شیشه مگه اینکه مجدد اب جوش بریزی و کنسرو کنی