2777
2789
عنوان

یعنی بچم چی میشه

120 بازدید | 12 پست

باردارم تازه 6 هفته خودم اول دلم میخواد سالم باشه ولی ته ته دلم دختر 🤩🤩تو بچه اولم ک پسر بود اصلاااا حالت تهوع نداشتم و ویارم فقط گوجه سبز بود ولی تو این کلا غذا میخورم سریع سیر میشم حالت تهوع دارم ولی هیچی نیس کلا حالم خرابه بازم ویارم چیزای ترشه گوجه سبز الو سیاه کلا چیزایی دلم میخواد ک الان فصلش نیس 🤣🤣البته گوجه سبز هست 

آی بدم میاد لایک میکنید با ذوق میرم ببینم کیه ک جوابمو داده میبینم لایکه دقیقا قیافم این میشه 😐😐😒😒لایکم نکنید از من بیکارتر نیس ک فقط تو نی نی سایتم
ای بابا‌مونده تا جنسیت😂من دو هفته مونده 🤤

خخخ اره دیگه از الان میخوام ببینم چیه ای خدا خیلی سخته منتظر بودن

آی بدم میاد لایک میکنید با ذوق میرم ببینم کیه ک جوابمو داده میبینم لایکه دقیقا قیافم این میشه 😐😐😒😒لایکم نکنید از من بیکارتر نیس ک فقط تو نی نی سایتم

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

خخخ اره دیگه از الان میخوام ببینم چیه ای خدا خیلی سخته منتظر بودن

خیییلی همش انتظاااار پدر ادم در میاد.حالا تو خوبه تجربه داری بچه دومته من اولیه همش انتظار و استرس🙄

خیییلی همش انتظاااار پدر ادم در میاد.حالا تو خوبه تجربه داری بچه دومته من اولیه همش انتظار و استرس🙄

وای اره اولی باور میکنی تا 4 و 5 ماهگی اصلااا اسم پسر انتخاب نمیکردیم حتی به پسر فکرم نمیکردیم خلاصه رفتیم دیدیم پسره 🤣🤣همش سر اسم صحبت میکردیم همسرم یه چیز میگفت منم یه چیز خلاصه پسر شد و اسمشو من انتخاب کردم

من که الان سونو آنومالی انجام دادم گفت دخمله😍😍

ای جونم صحیح و سالم بیاد بغلت 

وای اره اولی باور میکنی تا 4 و 5 ماهگی اصلااا اسم پسر انتخاب نمیکردیم حتی به پسر فکرم نمیکردیم خلاصه ...

واس من ی حدس بزن دلم خوش شه😅 همه چی میخورم اشتهام زیااد شده حالت تهوع نداشتم فقط یبار اونم کلا حساسم ب بوی اشغال.همین اول کاری دو کیلو اضافه کردم اوایل فقط شوری و ترشی میخوردم انقد شدید ک گاهی انگشتم نمکی میکردم میخوردم هنوزم همینطورم ولی دو س هفتس شیرینیهم میخورم خیلی 

واس من ی حدس بزن دلم خوش شه😅 همه چی میخورم اشتهام زیااد شده حالت تهوع نداشتم فقط یبار اونم کلا حساس ...

احساس میکنم دختر میشه وقتی جنسیتت معلوم شد بیا بگو بینم چی شد حالا خودت دلت چی میخواد

احساس میکنم دختر میشه وقتی جنسیتت معلوم شد بیا بگو بینم چی شد حالا خودت دلت چی میخواد

خودمم حسسم دختره.ولی اشناها میگن پسره از ویارو این چیزا.بچه اولمه زیاد جنسیت مهم نیس واسم