بچه ها چند روزه پوست سرم میخاره بعد موهای منم تند تند چرب میشه صبح یه بار دست زدم یه چیز های برآمده تو سرم بود دوباره الان دست زدم یه چیزهایی مثل جوش تو پوست سرم دراومده اینا قارچه؟ چیکارکنم خوب بشه
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
بده خواهر شوهرت نگاه کنه اگه اون دونه های سفید که مثل شوره هس کنده شد که هیچ اگه کنده نشد شپشه
یه وقتایی یه چیزای میفهمی که میگی کاش زودتر میفهمیدم درسته دردناکه ها ولی یه وقتایی مجبوری به واقعیت ها پی ببری ولی وقتی میفهمی که دیگه دیره!خیلیم دیره یه شب ،شب،شبه تیره انگا روح اَ تنت میره دل اَ ننه بابا اَ رفیق حتی اَ وطنت سیره پیچیدم به بازی اَ هر کی بگی بریدم :))حوصله بحث ندارم ولی گوش به حرف تو میدم:/
نگاه اون جاهایی که میخارونم جدا میشه سفیده پوست سرمه
اره به احتمال زیاد شپش نیس جانم ولی به یکی بگو نگا بندازه اخه فصل شپش هم نیس
میخوام تغییر کنم من یه دختری هم که نوجوانی رو پشت سرگذاشته چه خوب چه بعد باید ازالان به فکرایندم باشم ثانیه های طلایی جوانی که تعیین میکنن تو عرش باشم یا تو فرش حس میکنم باتمام وجودم یه موفقیت عمیق بالاترین بالا ترااامن میتوووونم
میخوام تغییر کنم من یه دختری هم که نوجوانی رو پشت سرگذاشته چه خوب چه بعد باید ازالان به فکرایندم باشم ثانیه های طلایی جوانی که تعیین میکنن تو عرش باشم یا تو فرش حس میکنم باتمام وجودم یه موفقیت عمیق بالاترین بالا ترااامن میتوووونم
نه کلا از صبح دارم نگاه میکنم لای موهامو نمیچسبه کنده میشه تمام بالشم شده پوست سرم
یا خدا چی میتونه باشه
یه وقتایی یه چیزای میفهمی که میگی کاش زودتر میفهمیدم درسته دردناکه ها ولی یه وقتایی مجبوری به واقعیت ها پی ببری ولی وقتی میفهمی که دیگه دیره!خیلیم دیره یه شب ،شب،شبه تیره انگا روح اَ تنت میره دل اَ ننه بابا اَ رفیق حتی اَ وطنت سیره پیچیدم به بازی اَ هر کی بگی بریدم :))حوصله بحث ندارم ولی گوش به حرف تو میدم:/
بعد ببین انقدر کندم زخم شده میرم حموماوکی میشم دیگه نمیخاره میام یه ذره کار میکنم عرق میکنم دوباره میخاره هی میخارونم یه قسمتش الان میخاره و میسوزه انقدر خاروندم
بعد ببین انقدر کندم زخم شده میرم حموماوکی میشم دیگه نمیخاره میام یه ذره کار میکنم عرق میکنم دوباره ...
اصلا دیگه نکن من 1 هفته دست نزدم درس شد الان فقط یدونس دس نزنم خودش میره بکنی بدتر میشه خارش میگیره مال من یه بار دستمو گذاشتم رو یه زخم کوچیک سرم هعی کندمش ور رفتم این جوری شد
نمیدونم موهام هم میریزه اعصابم رو خرد کرده یه خرده هم حساسم به شپش اینا اسمش میاد تمام بدنم میخاره&n ...
شپش نیس برو دکتر اگه زیاده ریزشت منم بعد امتحانم میرم// بیوتین هم مصرف کن برا ریزش عالیه عوارضم نداره//