2777
2789
عنوان

مراسم نامزدی

258 بازدید | 23 پست

دوستان من برادرم ۳۱ سالشه بعد الان همش اصرار میکنه که توی این اوضاع و احوال ، یه نامزدی براش بگیریم.

من مادرم مریض حاله و اصلا یه وضعیت بدی داره ، حالا داداشه منم گیر داده که زود یه نامزدی خیلی جمع و جور بگیریم تموم بشه بره.

بعد منم یکدست لباس درست ندارم و اصلا دیگه حال و حوصله خرید کردن و اینکارا کردنو اصلا ندارم.

اونوقت خواهرم از من بزرگ تره و خودش رفته قشنگ خریداشو کرده بعد الان که من بهش میگم حالا یبارم بیا با من بریم من فوری یه چیزی انتخاب کنم ، میگه من وقت ندارم بیام.

اخه من قبلا که حال مامانم خوب بود باهام میومد ولی الان اصلا به هیچ عنوان نمیتونه بیاد.

دوستان ادم مثلا مانتو اینا بپوشه توی مجلس نامزدی خب به نظر شما مسخره نیست؟

تو خاهرشی اره زشته مانتو بپوشی

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چیزی ک زیاده آنلاین شاپ معتبر منت نکش

الان مشکلت لباسه؟یا زمان نامزدی؟

عاشقم اهل همین کوچه بن بست کناری که تو از پنجره اش پای به قلب من دیوانه نهادی👩‍❤️‍👨💘

وا چرا هیچ ذوق نداری ؟ برو خودت لباس بگیر همیشه ک نباید کسی همراهت باشه 

تویی که با من بحث ات میشه سریع میری سراغ اسم کاربریم و تاپیک های قبلیم و از اونا بر علیه من استفاده میکنی ، باید بگم خیلی بدبختی 😂😂 وقتی تو بحث کم میاری از نام کاربری من استفاده نکن چون در واقع من این نام کاربریم رو گذاشتم که فضولام و 💩خورام رو شناسایی کنم و با اینکارت تو به این لیست اضافه میشی 🥰😵🤮در ضمن من اینجا خودمم بر خلاف خیلی کاربرای دیگه که ادای خوبی و فاز روشنفکری  رو درمیارن من هررر عقیده ای دارم بیان میکنم میخواد نژاد پرستی باشه یا میخواد تابو شکنی باشه. و اینکه خواهشا زیر ۲۰ سال با من حرف نزنن از نظر من جوجه های نابالغی هستن که به علت عدم نظارت صحیح بزرگتراشون اومدن تو همچین سایتی . من حوصله مهدکودک ندارم اگر ناخواسته تو تاپیکت شرکت کردم یا ریپلایت زدم و زیر ۲۰ سال بودی بدون که من سن ات رو نمیدونستم اگر میدونستم قطعا باهات صحبتی نداشتم  . باااااااییییی (با لحن شیما کاتوزیان)                                                                  i am SALITEH   ,  ok baby  
اخه یدونه هم پیرهن قشنگ ندارم چون ما خیلی قبلا مراسم خاصی نداشتیم فقط یدونه مانتوی مجلسی دارم  ...

خب برو بخر خودت عزیزم

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻
چیزی ک زیاده آنلاین شاپ معتبر منت نکش الان مشکلت لباسه؟یا زمان نامزدی؟

مشکلم خب هر ۲ تاشه 

همینطور انگار هول هولکی و عجله ای باید همه کارامونو انجام بدیم

داداشم باعث شد دیگه

من از خواستگاری تا عقد همه وسایلم رو انلاین خریدم تازه من که عروس بودم و توجه بیشتری روم بود هم همه رو انلاین گرفتم 

حتی کفش و دسته گل رو سفارش دادم اصلا نرفتم بیرون

پیج روبان دیزاین لباس مناسب میتونی پیدا کنی دوختشونم خیلی تمیزه

خودت تنها برو‌ بخر عزیرم

کلا من سلیقم توی این چیزا خیلی جالی نیست

به خاطر همین میخواستم یه نفر باهام بیاد

ینی ادم مادرش که مریض باشه ، هیچکس از اطرافیان دیگه ادمو محل نمیزارن 😢

اگه لاغری و سایزت حدود ۳۸ یا ۴۰ هست خیلی راحت میتونی آنلاین خرید کنی. ولی اگه سایزت بالاست حتما حضوری برو که تنخور لباس رو ببینی. چرا تنها نمیتونی بری مگه چند سالته؟