2821
2789
عنوان

یه سئوال؟!

72 بازدید | 4 پست

نوشتن رمان ترسناک، گناه یا حرامه؟!

آخه شنیدم هر وقت کسی رو میترسونی گناهه. یا اینکه ممکنه یکی حالا ترسوئه میخوام رمان ترسناک بنویسم ک میترسم از خدا و عذابش گریبان گیرم شه!

حالا که رسیدی اینجا و داری امضامو میخونی، یه شاخه صلوات سهمِ خودت. بفرست برا تعجیل ظهورش:)!
به نظرم بهتره زنگ بزنی به دفاتر مراجع تقلید بپرسی چیزی نیست که بشه ازش نظر عموم مردمو خواست❤

موندم بخدا تازه خودمم مثل سگ ترسیدم یه آهنگی هم در اوردم و گذاشتم زهرم ترکید😕 

تو اینترنت سرچ کردم همشون نوشتن رمان ترسناک چگونه بنویسیم؟😐

حالا که رسیدی اینجا و داری امضامو میخونی، یه شاخه صلوات سهمِ خودت. بفرست برا تعجیل ظهورش:)!

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

موندم بخدا تازه خودمم مثل سگ ترسیدم یه آهنگی هم در اوردم و گذاشتم زهرم ترکید😕  تو اینترنت سرچ ...

گفتم از عالمش بپرس که یک وقت حالا سهوا اشتباه نکنی می خوای شماره دفاترو بهت بدم بپرسی ازشون 

موندم بخدا تازه خودمم مثل سگ ترسیدم یه آهنگی هم در اوردم و گذاشتم زهرم ترکید😕  تو اینترنت سرچ ...

منم عشق چیزای ترسناکم و وحشتتت تا ولت بخواد فیلم و رمان خوندم😂 اما اینکه خودم بخوام بنویسم نه به نظرم ترسش بیشتره باز اگه علاقته که حالا هیچی😍😂

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز