سوگلی۵۸ مدیر عضویت: 1399/12/05 تعداد پست: 48 عنوان بدترین سایت | مشاهده متن کامل بحث + 683 بازدید | 94 پست بدترین سایت همین نی نی سایته یکی یه سایت خوب بهم بیش نهاد بده لطفا 1400/02/15 | 17:20 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
_نیکی_niki_ عضویت: 1399/10/25 تعداد پست: 25635 پشمامپشمام تنها مجاز نیس باید اینجوری چننتا کلمه هم کنارش باشه فک کن خدا با اون همه بزرگی دوسِت داره ،حتی فک کردن بهش هم آروم میکنه دله آدمو😍 حاجی حالِ یِه ایران بدع هرچی داشتیم و شکافتنش حاجی دزد اَ ایران زیاد زده چی میشد اگه سرجاش میزاشتنش/: ای ساربان آهسته ران من میهنم غم دیده است شادمهر چقدر حق میگه |▪تو مثلِ هوایِ خوبِه بَعدِ بارونی▪︎|
fafagolmangoli عضویت: 1399/11/04 تعداد پست: 8946 پشماااااااااام چرا اومد پس؟ پشمام خالی نه با حرفه اضافه طلاق بگیرید🍁 فرار کنید⛓️ مهاجرت کنید🌈 استعفا بدید ضربه ی متقابل بزنید🥀 نابود کنید💔 رها کنید ولی تحمل نکنید!! تحمل دروازه ی جهنم است🍂💜
بامشاد_پهن_فر عضویت: 1400/01/31 تعداد پست: 6071 من بعد اون انقلاب نی نی سایتیا که دی بود رفتم اونجا😂 بعضیا دعوا داشتن باهمه خیلی هم پشت سر اینجا ح ... اون که ویژگی همه این سایتاستیه دوره مامی گپ بودم حالم بهم خورد ازشون شاد هستم بامشاد 😐
_نیکی_niki_ عضویت: 1399/10/25 تعداد پست: 25635 اخه اونجا از شهریور پارسال تشکیل شده میدونی خب طبیعیه کاربراش کمتر باشه اینجا از سال ۸۸ اینا هس تقری ... تعداد خیلیی کمه با همین اسمی؟ فک کن خدا با اون همه بزرگی دوسِت داره ،حتی فک کردن بهش هم آروم میکنه دله آدمو😍 حاجی حالِ یِه ایران بدع هرچی داشتیم و شکافتنش حاجی دزد اَ ایران زیاد زده چی میشد اگه سرجاش میزاشتنش/: ای ساربان آهسته ران من میهنم غم دیده است شادمهر چقدر حق میگه |▪تو مثلِ هوایِ خوبِه بَعدِ بارونی▪︎|
ملکه_یخی_هستم عضویت: 1398/11/22 تعداد پست: 6853 تنها مجاز نیس باید اینجوری چننتا کلمه هم کنارش باشه پشمامچن تا کلمه پشتشه نمیاد کاش همونجور که بی دلیل یهو دلمون میگیره و ناراحت میشیم، بی دلیلم یهویی خوشحال بشیم =)
_نیکی_niki_ عضویت: 1399/10/25 تعداد پست: 25635 پشمام چن تا کلمه پشتشه نمیاد اومد فک کن خدا با اون همه بزرگی دوسِت داره ،حتی فک کردن بهش هم آروم میکنه دله آدمو😍 حاجی حالِ یِه ایران بدع هرچی داشتیم و شکافتنش حاجی دزد اَ ایران زیاد زده چی میشد اگه سرجاش میزاشتنش/: ای ساربان آهسته ران من میهنم غم دیده است شادمهر چقدر حق میگه |▪تو مثلِ هوایِ خوبِه بَعدِ بارونی▪︎|
ملکه_یخی_هستم عضویت: 1398/11/22 تعداد پست: 6853 پشمام چن تا کلمه پشتشه نمیاد کاش سایت ویس داش براتون توضیح میدادم داره چ اتفاقی میفته🤦♀️@fafagolmangoli @_نیکی_niki_ کاش همونجور که بی دلیل یهو دلمون میگیره و ناراحت میشیم، بی دلیلم یهویی خوشحال بشیم =)
fati_tork عضویت: 1399/01/19 تعداد پست: 22801 تعداد خیلیی کمه با همین اسمی؟ اره عزیزم hasti😛😎🐍ببخشید درخواست دوستی جدید قبول نمیکنم 💔ممنون میشم درخواست ندید تا شرمنده نشم😘❤باردار نیستم تیکر رسیدن به هدفم هست دوستان ❤💃 احساس میکنم یک فضانورد تو اقیانوسم!!!🙂🙃
fafagolmangoli عضویت: 1399/11/04 تعداد پست: 8946 کاش سایت ویس داش براتون توضیح میدادم داره چ اتفاقی میفته🤦♀️ @fafagolmangoli @_نیکی_ni ... چه اتفاقی داره میافته؟!😬💔 طلاق بگیرید🍁 فرار کنید⛓️ مهاجرت کنید🌈 استعفا بدید ضربه ی متقابل بزنید🥀 نابود کنید💔 رها کنید ولی تحمل نکنید!! تحمل دروازه ی جهنم است🍂💜
ملکه_یخی_هستم عضویت: 1398/11/22 تعداد پست: 6853 اومد تو ریپلای مشکل داره پست منو نگا کن ک پیامتو ریپلای کردمی تیکه از متن تو رو نشون میده اون پشماام نداره چون اجازه ارسال نمیده🙄 کاش همونجور که بی دلیل یهو دلمون میگیره و ناراحت میشیم، بی دلیلم یهویی خوشحال بشیم =)
_نیکی_niki_ عضویت: 1399/10/25 تعداد پست: 25635 کاش سایت ویس داش براتون توضیح میدادم داره چ اتفاقی میفته🤦♀️ @fafagolmangoli @_نیکی_ni ... مادران داره ویسو افتتاح میکنه😂😐اقد بدم میاد از ویس فک کن خدا با اون همه بزرگی دوسِت داره ،حتی فک کردن بهش هم آروم میکنه دله آدمو😍 حاجی حالِ یِه ایران بدع هرچی داشتیم و شکافتنش حاجی دزد اَ ایران زیاد زده چی میشد اگه سرجاش میزاشتنش/: ای ساربان آهسته ران من میهنم غم دیده است شادمهر چقدر حق میگه |▪تو مثلِ هوایِ خوبِه بَعدِ بارونی▪︎|
ملکه_یخی_هستم عضویت: 1398/11/22 تعداد پست: 6853 چه اتفاقی داره میافته؟!😬💔 پست پایینیتو بخون😐 کاش همونجور که بی دلیل یهو دلمون میگیره و ناراحت میشیم، بی دلیلم یهویی خوشحال بشیم =)
_نیکی_niki_ عضویت: 1399/10/25 تعداد پست: 25635 تو ریپلای مشکل داره پست منو نگا کن ک پیامتو ریپلای کردم ی تیکه از متن تو رو نشون میده ... 😂😂😂😂😂 فک کن خدا با اون همه بزرگی دوسِت داره ،حتی فک کردن بهش هم آروم میکنه دله آدمو😍 حاجی حالِ یِه ایران بدع هرچی داشتیم و شکافتنش حاجی دزد اَ ایران زیاد زده چی میشد اگه سرجاش میزاشتنش/: ای ساربان آهسته ران من میهنم غم دیده است شادمهر چقدر حق میگه |▪تو مثلِ هوایِ خوبِه بَعدِ بارونی▪︎|
ملکه_یخی_هستم عضویت: 1398/11/22 تعداد پست: 6853 مادران داره ویسو افتتاح میکنه😂😐اقد بدم میاد از ویس برا چنین جاهایی نیازه ک من بتونم بفمونم دارم چ زری میزنم😐😂 کاش همونجور که بی دلیل یهو دلمون میگیره و ناراحت میشیم، بی دلیلم یهویی خوشحال بشیم =)
_نیکی_niki_ عضویت: 1399/10/25 تعداد پست: 25635 برا چنین جاهایی نیازه ک من بتونم بفمونم دارم چ زری میزنم😐😂 خووتو جر نده ولش😂😂😂😂 فک کن خدا با اون همه بزرگی دوسِت داره ،حتی فک کردن بهش هم آروم میکنه دله آدمو😍 حاجی حالِ یِه ایران بدع هرچی داشتیم و شکافتنش حاجی دزد اَ ایران زیاد زده چی میشد اگه سرجاش میزاشتنش/: ای ساربان آهسته ران من میهنم غم دیده است شادمهر چقدر حق میگه |▪تو مثلِ هوایِ خوبِه بَعدِ بارونی▪︎|