2777
2789
مال منم نمیومد😐💔 پستامو بخون🙄😂💔

چرا الان برا من.نوشتی اومد😐💔

جالب نیس که ماله منم میاد؟!🙄✌🏻

پشمام

پشمام

پشمام

فک کنم مجاز شده

طلاق بگیرید🍁 فرار کنید⛓️ مهاجرت کنید🌈 استعفا بدید ضربه ی متقابل بزنید🥀 نابود کنید💔 رها کنید ولی تحمل نکنید!! تحمل دروازه ی جهنم است🍂💜

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خوشبحالت پس اخه شما بیشتر تاپیک فان بودی حالا نمیخوام خیلی وارد جزییات بشم ولی دلخوری هایی پیش اومد ...

میدونم پیش میاد بعضی وقتا بلاخره

hasti😛😎🐍ببخشید درخواست دوستی جدید قبول نمیکنم 💔ممنون میشم درخواست ندید تا شرمنده نشم😘❤باردار نیستم تیکر رسیدن به هدفم هست دوستان ❤💃                                                        احساس میکنم یک فضانورد تو اقیانوسم!!!🙂🙃
اره

منم هستم اصلا تاپیک نمیزنن ک☹

فک کن خدا با اون همه بزرگی دوسِت داره ،حتی فک کردن بهش هم آروم میکنه دله آدمو😍  حاجی حالِ یِه ایران بدع هرچی داشتیم و شکافتنش حاجی دزد اَ ایران زیاد زده چی میشد اگه سرجاش میزاشتنش/: ای ساربان آهسته ران من میهنم غم دیده است       شادمهر چقدر حق میگه |▪تو مثلِ هوایِ خوبِه بَعدِ بارونی▪︎|                    
عهه ماله توام اومد چرا ماله من نمیاد پس 😬💔 پشمام

عع مال توعم شد ک پشمات

فک کن خدا با اون همه بزرگی دوسِت داره ،حتی فک کردن بهش هم آروم میکنه دله آدمو😍  حاجی حالِ یِه ایران بدع هرچی داشتیم و شکافتنش حاجی دزد اَ ایران زیاد زده چی میشد اگه سرجاش میزاشتنش/: ای ساربان آهسته ران من میهنم غم دیده است       شادمهر چقدر حق میگه |▪تو مثلِ هوایِ خوبِه بَعدِ بارونی▪︎|                    
چرا الان برا من.نوشتی اومد😐💔 جالب نیس که ماله منم میاد؟!🙄✌🏻  فک کنم مجاز ش ...

عاغا من توی پست نوشتم اومد

تو پست دوم نیمد

الانم هرچی میزنم میگ مجاز نی🥴🤦‍♀️

کاش همونجور که بی دلیل یهو دلمون میگیره و ناراحت میشیم، بی دلیلم یهویی خوشحال بشیم =)
عع مال توعم شد ک پشمات

عاره الان فهمیدم😬✌🏻

طلاق بگیرید🍁 فرار کنید⛓️ مهاجرت کنید🌈 استعفا بدید ضربه ی متقابل بزنید🥀 نابود کنید💔 رها کنید ولی تحمل نکنید!! تحمل دروازه ی جهنم است🍂💜
عاغا من توی پست نوشتم اومد تو پست دوم نیمد الانم هرچی میزنم میگ مجاز نی🥴🤦‍♀️

سوز به دلت 

پشمام

پشمام

پشمام 😎✌🏻

چرا الان برا من.نوشتی اومد😐💔 جالب نیس که ماله منم میاد؟!🙄✌🏻  فک کنم مجاز ش ...

یچی جالب دیگه بگمت

ریپلای میکنی متن پیام طرف میاد بالاها

چون مال ت پشااام داش نمیشد بفرستم😐

تو ریپلای پاکش کردم اومده تو پستمم پیداست🤦‍♀️

کاش همونجور که بی دلیل یهو دلمون میگیره و ناراحت میشیم، بی دلیلم یهویی خوشحال بشیم =)
چه جوری ؟

من بعد اون انقلاب نی نی سایتیا که دی بود رفتم اونجا😂

بعضیا دعوا داشتن باهمه خیلی هم پشت سر اینجا حرف میزدن

اگه آخر یه بحث جدی به نام کاربری من که فقط محض شوخی هست متوسل بشی،یه احمق به تمام عیاری  
یچی جالب دیگه بگمت ریپلای میکنی متن پیام طرف میاد بالاها چون مال ت پشااام داش نمیشد بفرستم😐 تو ر ...

واااو😐💔👌🏻

منم هستم اصلا تاپیک نمیزنن ک☹

اخه اونجا از شهریور پارسال تشکیل شده میدونی خب طبیعیه کاربراش کمتر باشه اینجا از سال ۸۸ اینا هس تقریبا

hasti😛😎🐍ببخشید درخواست دوستی جدید قبول نمیکنم 💔ممنون میشم درخواست ندید تا شرمنده نشم😘❤باردار نیستم تیکر رسیدن به هدفم هست دوستان ❤💃                                                        احساس میکنم یک فضانورد تو اقیانوسم!!!🙂🙃