2821
2789
عنوان

چک کردن موبایل

108 بازدید | 9 پست

بچه ها من نامزدم خونه ما بود وقتی دسشویی بود دیدم یه پیام مشکوک روی موبایلشه رمز موبایلشو داشتم نگاه کردم دیدم با همکارش خیلی صمیمی حرف زدن قلب و بوس برای هم گذاشتن و با هم عکس هم گرفته بودن و لاس زده بودن خیلی ولی معلوم بود دوست نیستن فقط لاس بود

بعد که بیدار شد بهش گفتم 

گفت رابطه ای باهاش نداشته الان خیلی ازم ناراحته که موبایلشو نگاه کردم 

با هم قهریم چند وقته. به نظرتون برمیگرده با من؟ عقد نبودیم

لپ کلام، خیانت

قدِ آسمونِ خدا دوستت دارممممم💕🌸💍 من خیلی وقتها که کم میارم ،میشینم و فقط نگات میکنم❤ عشقممم تو نور چشمهای منی ، تو امیدمی ،انگیزمی ، دلیل نفس کشیدنمی ، پاره تنمی ، خونِ تو رگامی‌، تمامِ هست و نیستمی ، تو عُمر دوباره ی منی ، تو قشنگترین داشته ی منی ، خداروشکررررر برای بودنت❤  

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

سلام من پسرم بنابراین همجنسو بهتر میشناسم.پسر ها دو دسته میشن یا سنتی فکر میکنند که خودم این مدل رو میپسندم یا به قول معروف اجتماعی هستند..من شخصا نمی‌پسندم مرد هایی که سر کار با اطرافیان در حدی گرم میگیرند که کار به جای لاس زدن به قول شما میرسد و صمیمی بودن .. نگران نباشید اما دقت کنید بنظرم باید بررسی بیشتر نمایید سعی کنید با حفظ آرامش در وقت مناسب که خستگی نداشتند باهاش حرف بزنید که بعدا به زندگی شما آسیب نرسه..موفق باشید.

رها کن،،حواست را پرت کن،،بیخیال شو،،      تا     * دریافت کنی * مجرد * سن  ۳۰  جویای کار

در ضمن وقتی حرف از نامزدی میاد و رابطه ای همراه با صداقت باید باید دوطرف حد و مرز ها رو قبلش به هم اعلام کنند در این شرایط بنظرم نباید ناراحت بشن که گوشیشون چک شده..باید خوشحال هم میشدن که خانمم چقدر بهم توجه میکنه و دوست داره منو و نگرانم هست... این نظر من و تجربه ی منه.. دقت کنید و از بزرگترها مشورت بگیرید یا دوستان خود.

رها کن،،حواست را پرت کن،،بیخیال شو،،      تا     * دریافت کنی * مجرد * سن  ۳۰  جویای کار
سلام من پسرم بنابراین همجنسو بهتر میشناسم.پسر ها دو دسته میشن یا سنتی فکر میکنند که خودم این مدل رو ...

خب به نظر شما به من برمیگرده؟ الان قهریم خیلی وقته. چون میدونه من هیچ وقت ولش نمیکنم خیالش راحته خودش نمیاد صبر میکنه من برم. 

چیکار کنم که تحریک بشه خودش برگرده؟ یا ترس از دست دادنمو بگیره؟

خب به نظر شما به من برمیگرده؟ الان قهریم خیلی وقته. چون میدونه من هیچ وقت ولش نمیکنم خیالش راحته&nbs ...

من بطور شفاف یک مطلبی رو بگم ، این پسر عزیز نقطه ضعف شما رو میداند و خیلی راحت میتونه شما رو دلواپس کنند یا به هر شکلی بخواد حالتون تغییر بده بنابراین کاش قبل آشنایی  یک سری مسائل رو رعایت میکردید که الان باعث تضعیف روحی برای شما نمیشد اینو همیشه بخاطر بسپارید تا وقتی شما آویزون باشید و طرف مقابل اینو بفهمه میتونه آزارتان بده وقتی گریزان بشید طرف مقابل میاد سمتتون..و من چون نمیدونم از شخصیت دقیق شما و زوایای نظر ایشان نمیتونم قطعی نظری بدم..ولی امیدوارم اتفاق قشنگی براتون بیفته.

2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز