2821
2789
عنوان

درد نوک سینه

252 بازدید | 15 پست

از روز تخمک گذاری نوک سینه هام خیلی درد می‌کنه 

تاحالا اینجوری نبوده 

بنظرتون از چیه؟؟

این ماه کلومفین خوردم و آمپول اچ سی جی زدم دیروز 

کسی اینجوری بوده ک باردار شده

انشالله  به امید خدا و ۱۴ معصوم منم به زودی تیکر بارداری میزارم یک صلوات برام میفرستی به نیت اینکه خدا بهم نی نی سالم صالح بده🙏🙏🙏میدونم این‌مته من مامان‌میشم خدایا شکرت خدایا شکرت ۱۹/۱۱/۱۴۰۰
من

یعنی از روز تخمک گذاری درد نوک سینه داشتین 

من امروز چهارده سیکلمه از دیروز نوک سینه هام خیلی درد می‌کنه و متورم شده انگار

انشالله  به امید خدا و ۱۴ معصوم منم به زودی تیکر بارداری میزارم یک صلوات برام میفرستی به نیت اینکه خدا بهم نی نی سالم صالح بده🙏🙏🙏میدونم این‌مته من مامان‌میشم خدایا شکرت خدایا شکرت ۱۹/۱۱/۱۴۰۰

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

یعنی از روز تخمک گذاری درد نوک سینه داشتین  من امروز چهارده سیکلمه از دیروز نوک سینه هام خیلی ...

یادمه ۱۵ روز مونده بود به موعدم درد سینه هام نوکشون شروع شدن

پرنسس مامانی (♡ماه مادر♡) مهنیا😍
یادمه ۱۵ روز مونده بود به موعدم درد سینه هام نوکشون شروع شدن

سیکلتون چند روزه بود

ان شاالله بارداری

انشالله سه سال منتظرم

یعنی از روز تخمک گذاری درد نوک سینه داشتین  من امروز چهارده سیکلمه از دیروز نوک سینه هام خیلی ...

من ماه پیش اینجوری بودم خیلی سینه هام حساس و متورم بود دیگه تقریبا مطمئن بودم باردارم ولی فردای موعدم خیلی شیک و مجلسی پریود شدم  زیاد بهش فکر نکن دلتم صابون نزن انشاالله خیره. 

بگو:جز آنچه خدا برای ما مقدر داشته، هرگز به ما نمی رسد. او سرپرست ماست و مؤمنان باید تنها بر خدا توکل کنند. توبه 51 
۳۱ روزه

خدا کنه منم باردار بشم شما ک بارداری برام دعا کن انشالله خدا ب منم اولاد سالم و صالح بده 

سه ساله منتظرم 

روز یازده سونو واژینال کرد دکتر گفت دوتا فولی ۲۱و۲۲ داری انشالله دوقلو بشه 

من ماه پیش اینجوری بودم خیلی سینه هام حساس و متورم بود دیگه تقریبا مطمئن بودم باردارم ولی فردای موعد ...

آره نمیخام دلمو خوش کنم ولی به خدا امید دارم انشالله که باردار بشم

خدا کنه منم باردار بشم شما ک بارداری برام دعا کن انشالله خدا ب منم اولاد سالم و صالح بده  سه س ...

انشالا خدا دلتو شاد کنه گلم بحق این شبای عزیز یه بچه صحیحو سالم خدا برات قسمت کنه🌹🌹

پرنسس مامانی (♡ماه مادر♡) مهنیا😍
آره نمیخام دلمو خوش کنم ولی به خدا امید دارم انشالله که باردار بشم

انشاالله 

امشب یه چیزی بهتون یاد بدم
عجیبه👇
تلاوت سوره واقعه
سوره توحید
هفت بار یا الله
وبعد حاجت خواستن
حتما منم دعا کنید.
☝️☝️☝️اینو آقای فاطمی نیا گفته، ویسش رو دارم خیلی تاکید کرد که عین معجزه هست. خواستی بخون. 

بگو:جز آنچه خدا برای ما مقدر داشته، هرگز به ما نمی رسد. او سرپرست ماست و مؤمنان باید تنها بر خدا توکل کنند. توبه 51 
انشالا خدا دلتو شاد کنه گلم بحق این شبای عزیز یه بچه صحیحو سالم خدا برات قسمت کنه🌹🌹

مرسی عزیز

انشاالله  امشب یه چیزی بهتون یاد بدم عجیبه👇 تلاوت سوره واقعه سوره توحید هفت بار یا الله وبعد ...

مرسی حتما میخونم

2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز