2777
2789
نه اصلا این طور نیست اصلا دماغت به چشم نمیاد در کل دماغت بد نیست ولی اگه طبیعی عمل کنی که ایراداش بر ...

دختر خالم عمل کرد مشکل تنفسی گرفت بخاطر اون خیلییییی میترسم اخه آسم دارم و مشکل قلبی هم دارم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دختر خالم عمل کرد مشکل تنفسی گرفت بخاطر اون خیلییییی میترسم اخه آسم دارم و مشکل قلبی هم دارم

خیلی خوشگلی ماشالا😍😘

با اینکه دختری که هیکلشو باشگاه ساخته خیلی جذابه.ولی دختر نرم یه چیز دیگست(: ازما گفتن...😌

منم دماغم از نیم رخ انگار عملیه

باز شوهر بی بهانه با ادایی کودکانه هیکل چون استوانه میکند غر غر به خانه یادم آید روز اول گردنش گج. دست و پا شل پیش بابا موش میشد سر خیش تا گوش می شد دختری افتاده بودم مهربان و ساده بودم نرم و نازک شاد و چابک چشمهایم همچوو آهو عطر موهایم چو شب بو می شنیدم از لب او : حرفهایی همچو جادو : من غلام خانه زادت جان دهم هر دم به یادت گر نیایی خانه ی من میگریزد روحم از تن بعد از آن گفتار زیبا خام گشتم من همانجا 😄 شد به پا جشن عروسی کیک و شام ودیده بوسی بعد از آن دیگر ندیدم هرگز آن اوقات بی غم قسمتم یک مرد جاانی اندکی لوس و روانی بی اراده همچو یابو پر خور و مغرور و پر رو هرکه کرد این دوره شوهر خاک بر سر گشت و حیران شد پشیمان شد پشیمان شد پشیمان 😂😂                     
هیییچ دماغی ندیدم

دقیقا 

باز شوهر بی بهانه با ادایی کودکانه هیکل چون استوانه میکند غر غر به خانه یادم آید روز اول گردنش گج. دست و پا شل پیش بابا موش میشد سر خیش تا گوش می شد دختری افتاده بودم مهربان و ساده بودم نرم و نازک شاد و چابک چشمهایم همچوو آهو عطر موهایم چو شب بو می شنیدم از لب او : حرفهایی همچو جادو : من غلام خانه زادت جان دهم هر دم به یادت گر نیایی خانه ی من میگریزد روحم از تن بعد از آن گفتار زیبا خام گشتم من همانجا 😄 شد به پا جشن عروسی کیک و شام ودیده بوسی بعد از آن دیگر ندیدم هرگز آن اوقات بی غم قسمتم یک مرد جاانی اندکی لوس و روانی بی اراده همچو یابو پر خور و مغرور و پر رو هرکه کرد این دوره شوهر خاک بر سر گشت و حیران شد پشیمان شد پشیمان شد پشیمان 😂😂                     

عزیزم عکستو بزار منم ببینم همه دارن میگن خوشگلی😄

میشه واسه خوشبختیم در آینده یه صلوات مهمونم کنی😊
فدات بشم ولی برو حال کن دماغت عملیه کاش من جات بودم💖🌹🥺

من خون دلها خوردم سرعمل بابام نمیزاشت😂😂😂آخرم با نامزدم به بهونه مسافرت رفتیم عمل کردم بعد عمل با بابام ویدیو کال گرفتم گفتم نترسیا من عمل کردم بابام هنگید😂😂😂😂

"همیشه عشق باشد...همیشه برکت"پرواز650🧡
من خون دلها خوردم سرعمل بابام نمیزاشت😂😂😂آخرم با نامزدم به بهونه مسافرت رفتیم عمل کردم بعد عمل با ...

عزیزم یه بار دیگهوعکس بینیتو میزاری .منم 2هفتس عمل کردم

میشه واسه خوشبختیم در آینده یه صلوات مهمونم کنی😊

اگه پیشه متخصص گوشو حلقو بینی عمل کنی یه جوری عمل میکنه که مشکل تنفسی نداشته باشی ولی خب ممنکنه بیهوشی واسه قلبت خوب نباشه درهر صورت خوشگلی عزیزم نچرال و طبیعی ...