2789
عنوان

طلا

| مشاهده متن کامل بحث + 316 بازدید | 46 پست
دور از جون  کاریه که شده به چشم پس انداز چن ساله باید نگاه کرد

اره اصلا برام مهم نیست بخدا...فقط ب بدهی م فک میکنم. هرچی پول دستم بود و هس رو قرعه کشی خونگی نوشتم الان صفر صفرم.. نگرانم نتونم پس بدم... 

خب پس چرا نگرانی و تاپیک میزنی براش؟  من چند ماه پیش طلاهام و گرمی 950 فروختم پول لازم داشتیم ...

خب میگم کاش صبر میکردم یکم ارزون تر میخریدم

دوگرم صد پنچاه سوت

دو میلیون دویست هزار شد 

البته من یه گرم صد یه بار خریدم ۹۹۸۰۰۰گرمی بود

یه بار هم یه گرم پنچاه صوت ۹۴۶۰۰۰گرمی انداخت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره اصلا برام مهم نیست بخدا...فقط ب بدهی م فک میکنم. هرچی پول دستم بود و هس رو قرعه کشی خونگی نوشتم ...

از شوهرت یا خانوادت نمیتونی بگیری 

از کی قرض گرفتی 

بیستم یارانه میرزن اگه یارانه شوهرت بچت بزاری رو هم میتونی پس بدی

خب میگم کاش صبر میکردم یکم ارزون تر میخریدم دوگرم صد پنچاه سوت دو میلیون دویست هزار شد  البت ...

خیلی خوب خریدی عزیزم من 16 گرم و 330 سوت  و 19 و 200 پول دادم

چیا میخری انقدر سبکن؟ 

منم ماهانه میخوام 1500 اینا پس انداز کنم میخواستم سکه گرمی بخرم

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔
عزیزم خدارو شمر کن من بالای 1500 خریدم  با پول جهازم الان ببین چقد ضرر کردم

صبر باید کنی منم۱۳۰۰ و۱۴۵۰تموم شد برام

دلم پر از غمه ولی با یه صلوات برای بچم و زندگیمو نورانی کنید،دلیل صلوات انحراف چشم بچمه دوسالشه،خدایا معجزه ای این بچرو دادی خودتم خوبش کن،زندگی با یه شوهر پارانوئیدی سخته ولی من باید بجنگم برای آینده بچم هیچ چیز مهم تر از بچم نیست.دوستم @هناسه۱۳۷۳.نمیام اینحا چون گوشی ندارم دلتنگ دوری از روژینم
خب میگم کاش صبر میکردم یکم ارزون تر میخریدم دوگرم صد پنچاه سوت دو میلیون دویست هزار شد  البت ...

الان دو گرمت جقدر شد عکس بزاری چون مامانم می خواد کادو بگیره برای بچم

دلم پر از غمه ولی با یه صلوات برای بچم و زندگیمو نورانی کنید،دلیل صلوات انحراف چشم بچمه دوسالشه،خدایا معجزه ای این بچرو دادی خودتم خوبش کن،زندگی با یه شوهر پارانوئیدی سخته ولی من باید بجنگم برای آینده بچم هیچ چیز مهم تر از بچم نیست.دوستم @هناسه۱۳۷۳.نمیام اینحا چون گوشی ندارم دلتنگ دوری از روژینم
بعدش چی؟الان دارن مذاکره میکنن که تحریمارو بردارن؟

بله

اگه برداشته بشه دلار و ماشین و مسکن تا حدودی پایین میاد

نه اونقدری که محسوس باشه

حداقل میشه گفت ثابت میشه... 

نه تو آنی که همانی، نه من آنم که تو دانی 

خانما خواهش میکنم ساده نباشید

هیچ تحریمی قرار نیست برداشته بشه. مگر تحریمهای بیخود مثلا تحریم شخصیتهارو حدف کنن. اونوقت اسمشو بدارن برداشتن تحریم...

اینا همش تحرکات قبل از انتخاباتیه. 

تحریمها تا وقتی ایرانو کوچیکش نکردن و مطیع امر خودشون نکردن ادامه داره....

ای خدا ۲۵۰هزار شهید تقدیم کردیم ولی تو سایت کشورمونم نباید بگیم فلان...اینکه دشمنان شبکه های پرس تیوی و العالم و... رو مسدود کردن درک میکنم. ولی اینکه اینجا که داخلیه چرا سکولار اداره میشه خدا میدونه...                                                                          دوران بزن در رو گذشته؛  بزنید،                     می خورید!                                                         (🇧🇭+🇮🇶+🇩🇿+🇮🇷+🇱🇧+🇱🇾+🇸🇾+🇸🇩+🇦🇫+🇾🇪)💪✌  تصورشم شیرینه 💓          

مبارکه عزیزم.نگران نباش گرون میشه