2789
عنوان

طلا

316 بازدید | 46 پست

من دوروز پبش طلا خریدم رو ۹۳۹بود الان استرس گرفتم کاش نمی خریدم چون داره میاد پایین 

درسته برا پس انداز چن ساله خریدم ولی خب هر کی باشه یه استرس میگیره عقل به خرج ندادم

که صبر کنم با قیمت پایین بخرم

من۱۳۰۰ حریدم اهمیت نده 

دلم پر از غمه ولی با یه صلوات برای بچم و زندگیمو نورانی کنید،دلیل صلوات انحراف چشم بچمه دوسالشه،خدایا معجزه ای این بچرو دادی خودتم خوبش کن،زندگی با یه شوهر پارانوئیدی سخته ولی من باید بجنگم برای آینده بچم هیچ چیز مهم تر از بچم نیست.دوستم @هناسه۱۳۷۳.نمیام اینحا چون گوشی ندارم دلتنگ دوری از روژینم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من ۱۰۸۰ طلای خام بود خریدم واسم مهم نیست چون قصد فروشش رو ندارم

❣اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج❣برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج)صلوات بفرستین🌹

دوس داری بره بالا؟

عزیزم دیگه خریدی مبارکت باشه انشاللله ب خوشی استفاده کنی 

دیگه فکرشو نکن و ازین ب بعد دعا کن طلا سهله همه چی بکشه پایین وضعیت اقتصادی افتضاحه

🍃🌸اَللّهُمَ صَلّ عَلی مُحَمَّد وَآله مُحَمَّد وَ عَجِل فَرَجَهُم🌸🍃

برو بفروش هر وقت اومد پایین بخر! 

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔
تا انتخابات و تا ادامه مذاکرات، همچنان میاد پایین

بعدش چی؟الان دارن مذاکره میکنن که تحریمارو بردارن؟

زن،زندگــــــــــی،آاااازادیــــــــــ...                         برای دخــــــــــتری که آرزو داشت پسر بود