2821
2789

اینا چ فکریه میکنی من دوستم تو دوستی بکارتش رفت الانم همسرش دوستِ دوست پسر قبلیشه و اطلاع داره و خیلی ام زندگی خوبی دارن ازین کاپلای خیلی خوبن ک شیپ میشن از طرف همه 😍 ازین فکرا نکن اون ک شوهرت بوده 

آدمای بی هدف مجبورن تا آخر عمر برای آدمای هدفمند کار کنن🧚‍♀️🌸

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

بله دخترخالم با پسرمجردم ازدواج کرد دوتا بچه دارن الان

1400/1/18 دومین فندوق مامان خوش اومدی تو دلم ... 1400/4/9 هلنا قشنگ من دخمل نازم .... یه مامان شاد و پر انرژی که جز شادی و خوشحالی و آرامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ... خونه بهم ریخته مرتب میشه چای سرد شده رو میشه عوض کرد غذای یخ کرده رو میشه داغش کرد ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما هیچوقت بچه هامون دیگه ۱ساله یا ۲ساله یا ۳ساله یا ........‌ نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم ... پسر کوچولوی من مامان عاشقته  
اینا چ فکریه میکنی من دوستم تو دوستی بکارتش رفت الانم همسرش دوستِ دوست پسر قبلیشه و اطلاع داره و خیل ...

دیگه این مسئله به نظرم خیلی سطحی شده 

و اصلا بکارت اهمیتی نداره جز برای یه سری خانواده های سطح پایین مثل خانواده همسر من 😄😄😄😄

نامه هم گرفتم 😑😑😑⁦

دیگه این مسئله به نظرم خیلی سطحی شده  و اصلا بکارت اهمیتی نداره جز برای یه سری خانواده های سطح ...

اره دقیقا . 

عب نداره تقصیر تو نیست فرهنگمون عقبه خوب کردی گرفتی برای بعضی خانواده ها لازمه 

آدمای بی هدف مجبورن تا آخر عمر برای آدمای هدفمند کار کنن🧚‍♀️🌸