2777
2789
دوباره میلیونیامون اومدن وسط😏به حرف اینا باشه ماهی ده میلیون بچه ۱۵ ساله خرجش کجا بود؟پول لباس و ک ...

من ۱۷ سالمه همکلاسیم ماهی یه تومن ثابت میگیره 

شده در ماه ۳ میلیونم از باباش بگیره😶

هزینه لباس و ایناش جدا

این بیشتر پول کافه و نت و گردش و تفریحه

پایان آمد این دفتر حكایت همچنان باقیست...این کاربری بسته شد خدانگهدار همگی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

زیاده چ خرجی داره بچ ۱۵ساله اخه

من از 15 سالگیم تنها میرفتم بیرون خرج کرایه تاکسی /کرم ضدافتابی مرطوب کننده ایی چیزی/ بیرون باشه دلش یه وعده غذایی ابمیوه ایی چیزی بخواد/ شارژ موبایل/کتاب کمک درسی و خودکار و دفتر / من البته لباس و کفش و اینامم با خودم بود یا لگر مریض میشدم و دکتر میرفتم

اول شخص مونث 
دوباره میلیونیامون اومدن وسط😏به حرف اینا باشه ماهی ده میلیون بچه ۱۵ ساله خرجش کجا بود؟پول لباس و ک ...

اگه همون 200 تومن واااقعا مال خودم باشه راضیم من مامان بزرگمم ک بهم پول میده میگن نگهش دار باهاش لباس بخر |:

من ۱۷ سالمه همکلاسیم ماهی یه تومن ثابت میگیره  شده در ماه ۳ میلیونم از باباش بگیره😶 هزینه لب ...

ببخشید کدوم محله هستین؟

دخترم ۱۲خرداد 1400 اومد بغلم❤۲بار سقط زیر 8هفته داشتم که علتشون معلوم نشد❤بعد 2سال نتیجه گرفتم❤ ایندفعه با کمک دکتر مهربونم تونستم بفهمم مادر شدن یعنی چی ❤خیلی سختی کشیدم خیلی حرفا شنیدم ولی اونا منو قوی تر کرد❤
من ۱۷ سالمه همکلاسیم ماهی یه تومن ثابت میگیره  شده در ماه ۳ میلیونم از باباش بگیره😶 هزینه لب ...

والا ادم پولدارم باشه ماهی ۴ تومن بده به بچه از کجا معلوم خرج چیا کنه

به هیچ وجه

حیف اعصاب و روان قشنگم نیست با توی بی مغز بحث کنم؟خلم من؟ 😂                                                                  وقتی داری تیکه تیکه میکنی خودتو از فشار یه باشه         بهت میگم و 💩 میشی پس به کامنت من نظر احمقانتو ریپلای نکن🦦👩‍🦯                                                                             

باباش فرزند خونده نمیخواد؟ من هنوز منتظرم یه ذوج خیلی خیلییییی پولدار ک عاشق هم هستن و بعد چند سال هنوز پچه دار نشدن و گذاشتن رفتن خارج و هیچ کس ازشون خبر ندارع  برگردن ایران و من فرار کنم برم من و به عنوان بچه قبول کنن و به همه بگن این بچموون هست ‌‌‌‌‌‌.. بعد ببین در حد بیگیتس پولدار باشن بعد مثل این شاهزاده ها زندگی کنم

هععععععععی.روزگار#  

من جـایـے زندگے میکنم کہ آرزوهام غیــر ممکنہ برا بقیہ★ ... سقف خواستہ هام و آرزو هام فراتـر از آسمونہ 💌★ من شایدی تو زندگیم نیس یا حتمـا یا اصـلا ⁦❤⁩: زندگیتون پر از انرژے مثبت💕

من خودم سنم از ۳۰بیشتره با این هم که وضعیت مالیه خانوادم پایین بود همیشه پول تو جیبی داشتم و دیگه از سن ۱۴سالگی کلاسهای دیگه میرفتم کرایه ماشین و خریداری ریز با خودم بود همیشه هم خوب مدیریت میکردم وازهمون زمان پس انداز داشتم ،بنظرم خیلی خوبه پول در اختیار بچه قرار داد و مدیریت یکسری هزینه ها گردن خودش باشه

اللهم صَل علي محمد وآل محمد
باباش فرزند خونده نمیخواد؟ من هنوز منتظرم یه ذوج خیلی خیلییییی پولدار ک عاشق هم هستن و بعد چند سال ه ...

بعد تازه خیلی هم دوسم داشته باشن مثل بچه خودشون ‌‌‌..

من جـایـے زندگے میکنم کہ آرزوهام غیــر ممکنہ برا بقیہ★ ... سقف خواستہ هام و آرزو هام فراتـر از آسمونہ 💌★ من شایدی تو زندگیم نیس یا حتمـا یا اصـلا ⁦❤⁩: زندگیتون پر از انرژے مثبت💕