2777
2789
عنوان

میخوام رد کنم

69 بازدید | 4 پست

یک خواستکار سنتی زنگ زده شرایط کلیش اوکی بود ولی چیزی که هست مادرش بین حرفاش گفت پسرم پوست روشن دوست داره منم میخوام به خاطر این خرف ردش کنم چون من سبزه ام ولی خواهرم میکه بذار بیان ولی من میکم چرا باید الکی وقتمو هدر کنم؟! الانم بپسنده پس فردا ممکنه فیلش یاد هندستون کنه چشمش دنبال زنای سفید باشه وقتی اینو تو همون تماس اول کفته یعنی واسشون خیلی مهمه بد میگم ؟ یا حق با خواهرمه.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مگه چطور خواستگار دختر میرن در مورد مسائل سطحی نمیدونند ما حتی خواستگار ها سنتی هم دختر پسر همو چه حضوری چه غیر حضوری همو میبینند . و اینکه مادرش رسماً سلیقه پسرش گفته دیگه بعدا یاد هندوستان کنه نداریم رک بیان کرده من بودم رد میکردم

من متاهلم ازت میخوام صرفا کیمیت خواستگار مهم نیست کیفیت مهم

با احترام به همه نظرات ، لطفاً موافق یا مخالف نظرات من  بودید ،ریپلای نکنید . مخاطب من  صرفاً استارتر