خانمایی ک تجربه گذاشتن ترشی انبه خوشمزه دارین لطفابگید ترشی انبه رو چجوری نگذارید. (الان جنوب فصل انبه سبز و ترشی انبه است و این ترشی رو میشه با انواع و اقسام دستورات گذاشت و خلاصه تنوع ترشی اش زیاده)
لطفا هر کی میدونه از مدل گذاشتن خودش اینجا بگه
خدا شکرت بابت همه نعمتهایت. خدایا من و همه عزیزانم را همیشه سالم و سلامت و دلخوش نگهدار به حق بزرگی و مهربانی ات
تو زندگی بیا شعار ندیم عمل کنیم . یه دختری هستم با همه چی جنگیدم تا به اینجا رسیدم بازم میجنگم تا به هدفم برسم واسم دعا کنین تا به هدف هام برسم ممنونم .
انبه رو قاچ میکنیم، هستهش رو خارج میکنیم. با یه فلفل قرمز و یک برگ بو توی شیشه میریزیم. سرکه رو اضافه میکنیم
یا
انبه رو درسته توی شیشه میذاریم و یه حبه سیر و سرکه اضافه میکنیم. توی این مدل، ترشی انبه پوره میشه.
من یک آتنا_آرتمیس هستم؛ اگر شما بهلحاظ آرکیتایپ شخصیتی، هِرا (تعریف هویت و احساس خوشبختی مبتنیبر حضور شوهر در زندگی) یا دیمیتر (تعریف هویت و احساس خوشبختی مبتنیبر حضور فرزند) هستید، نکوهشم نکنید. به من توصیه به فرزندآوری و همسرداری نکنید. ما با هم متفاوتیم! آرتمیسها، مستقل، عدالتخواه، جسور، قاطع و جدی هستند. برای آرتمیس «در خانه ماندن» و ملکهی خانه بودن، یک رنج ابدیست. آتناها، هدفمند، بابرنامه، منطقی، جاهطلب و مدیر هستند. برای آتنا، حاشیه و حسادتهای زنانه خستهکنندهست. برای مبارزه با تاریکی شمشیر نمیکشم؛ چراغ برمیافروزم. مشغولالذِمهاید اگه توی تاپیکهای کتاب و کتابخوانی منشنم نکنید. پینوشت غیرمرتبط: خانمها، سالاد شیرازی رو با سس مایونز درست نمیکنن. سالاد شیرازی آبغوره داره. اینکه گوجه و خیار و پیاز رو نگینی میکنید، باعث نمیشه سالادتون شیرازی باشه. آبغوره میخواد؛ آبغوره.
مداح خانم جوان خوش ذوق و اهل دل هستم از تهران.... جهت انواع مراسمات مذهبی مولودی و جشن دندونی و جشن تکلیف وسفره و عزاداری و .....در خدمت خواهران گل مهربونم ....پیام بدید رو چشمم جواب میدم
مداح خانم جوان خوش ذوق و اهل دل هستم از تهران.... جهت انواع مراسمات مذهبی مولودی و جشن دندونی و جشن تکلیف وسفره و عزاداری و .....در خدمت خواهران گل مهربونم ....پیام بدید رو چشمم جواب میدم
با زردچوبه و نمک شب تا صبح تو ابکش موند زیرش قابلمه باشه اب پس میده
ابی که پس داد ریختم دور
بعد تو روغن با سیر و فلفل تفت دادم سرکه ونمک ریختم کمی بعد خاموش کردم ریختم تو شیشه بلافاصله میشه خورد