2821
2789
عنوان

ترشی انبه

142 بازدید | 8 پست

خانمایی ک تجربه گذاشتن ترشی انبه خوشمزه دارین لطفابگید ترشی انبه رو چجوری نگذارید. (الان جنوب فصل انبه سبز و ترشی انبه است و این ترشی رو میشه با انواع و اقسام دستورات گذاشت و خلاصه تنوع ترشی اش زیاده)

لطفا هر کی میدونه از مدل گذاشتن خودش اینجا بگه

خدا شکرت بابت همه نعمتهایت. خدایا من و همه عزیزانم را همیشه سالم و سلامت و دلخوش نگهدار به حق بزرگی و مهربانی ات

من تازه ترشی سپستون انداختم انبه گرونه 

تو زندگی بیا شعار ندیم عمل کنیم .  یه دختری هستم با همه چی جنگیدم  تا به اینجا رسیدم بازم میجنگم تا به هدفم برسم واسم دعا کنین تا به هدف هام برسم ممنونم . 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انبه رو قاچ می‌کنیم، هسته‌ش رو خارج می‌کنیم. با یه فلفل قرمز و یک برگ بو توی شیشه می‌ریزیم. سرکه رو اضافه می‌کنیم

یا

انبه رو درسته توی شیشه می‌ذاریم و یه حبه سیر و سرکه اضافه می‌کنیم. توی این مدل، ترشی انبه پوره می‌شه.

من یک آتنا_آرتمیس هستم؛ اگر شما به‌لحاظ آرکی‌تایپ شخصیتی، هِرا (تعریف هویت و احساس خوشبختی مبتنی‌بر حضور شوهر در زندگی) یا دیمیتر (تعریف هویت و احساس خوشبختی مبتنی‌بر حضور فرزند) هستید، نکوهشم نکنید‌. به من توصیه به فرزندآوری و همسرداری نکنید. ما با هم متفاوتیم! آرتمیس‌ها، مستقل، عدالت‌خواه، جسور، قاطع و جدی هستند. برای آرتمیس «در خانه‌ ماندن» و ملکه‌ی خانه بودن، یک رنج ابدی‌ست. آتناها، هدف‌مند، بابرنامه، منطقی، جاه‌طلب و مدیر هستند. برای آتنا، حاشیه و حسادت‌های زنانه خسته‌کننده‌ست.   برای مبارزه با تاریکی شمشیر نمی‌کشم؛ چراغ برمی‌افروزم. مشغول‌الذِمه‌اید اگه توی تاپیک‌های کتاب و کتاب‌خوانی منشنم نکنید.  پی‌نوشت غیرمرتبط: خانم‌ها، سالاد شیرازی رو با سس مایونز درست نمی‌کنن. سالاد شیرازی آب‌غوره داره. اینکه گوجه و خیار و پیاز رو نگینی می‌کنید، باعث نمی‌شه سالادتون شیرازی باشه. آب‌غوره می‌خواد؛ آب‌غوره.  

من الان درست کردم خیلی خوشمزه شد

مداح خانم جوان خوش ذوق و اهل دل هستم از تهران....  جهت انواع مراسمات مذهبی مولودی و جشن دندونی و جشن تکلیف وسفره و عزاداری و .....در خدمت خواهران گل مهربونم ....پیام بدید رو چشمم جواب میدم

انبه رو خورد کردم

مداح خانم جوان خوش ذوق و اهل دل هستم از تهران....  جهت انواع مراسمات مذهبی مولودی و جشن دندونی و جشن تکلیف وسفره و عزاداری و .....در خدمت خواهران گل مهربونم ....پیام بدید رو چشمم جواب میدم
انبه رو خورد کردم

با زردچوبه و نمک شب تا صبح تو ابکش موند زیرش قابلمه باشه اب پس میده

ابی که پس داد ریختم دور 

بعد تو روغن با سیر و فلفل تفت دادم سرکه و‌نمک ریختم کمی بعد خاموش کردم ریختم تو شیشه بلافاصله میشه خورد