2777
2789
عنوان

بی قراری بچه

58 بازدید | 9 پست

هشت ماهه از چیه به خدا دو روزه همش نق چسبیده بهم  غذا نخورده هیچییییی  فقط اب و شیر خودم  چسبیده ب سینه  صورتش هم جوش زده  دما بدنش هم ـ37.2ایناس  یه دندونش هم نیش زده چیکار کنم  نمیکشم  بچه ام از این مدل های نقی هم نبوده دو روزه اینه مادر شوهر تز میده دکتر نبر برا دندونه

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

دندونه درسته

یعنی دندون اینه یه لحظه خدایش اروم نیستا 

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

بخاطر همون دونه ک نیش زده یذره استامینیفون بده درد داره بچه

داره بالا میاره هم پاراکید هم قطره معمولی 

حالا دکتر بردن چه ضرری داره. و ربطش یه مادر شوهر چیه؟؟🤨بچخ ها باید ماهانه چکاپ بشن دیگه. البته چیز ...

چون خونه اینام از وقتی بازار لهنتی تعطیله شوهر نفهمم تلپ شده اینجا 

تست کن ببین تلخ نیس؟بعضی قطره ها هستن عین زهرمارن بچه بالا میارتشون

ن پاراکید همیشه میدادم درواقع دهنش هم باز نمیکنه