اگه خودت بخوای ثبت نام کنی باید هی سر بزنی به سایت ببینی جلوی درخواست کدوم بانک بازه چون تند تند عوض میشه و معمولا دوتا سه تا بازه بیشتر نه ولی اگه بخوای بری کافی نت بانکی رو که میخوای میزنه در انتظار همون موقع که باز شد ثبت میکنه خودکار من شوهرخالم توسعه بود اونجا زدم کارامون راستوریس کرد زود نامزدمم ملی حسابشون خوب بود با رئیس بانک دوس بود مال اون زود تر از ما جور شد ضامنو سندم مونده به اشنا مثلا ما کلی سند گذاشتیم حالا با این که اشنا داشتیم و فقط ضامنارو گف کارمندم نباشه میشه دوتا پروانه دار بردیم ولی نامزدم راحت تر بود شرایطش ولی نامزدم میگه میگن شرایط کشاورزی از همه سخت تره
اگه خودت بخوای ثبت نام کنی باید هی سر بزنی به سایت ببینی جلوی درخواست کدوم بانک بازه چون تند تند عوض ...
چجوری میزنه در انتظار ؟
نینی سایت دنیای عجایبه از اعتیاد آوری غیر قابل پیشبینی ب اینجا تا گیس و گیس کشی تو تاپیک های عقیدتی سیاسی موضوعاتی که فکرشو نمیکنی پربازدید بشن و کاربرای مهربونی و خوش ذوقی که خنده به لبت میارن چجوری یه کاربری رو سه سال نگه میدارین؟😐 من هر چهار ماه یه بار میترکونم شناسایی نشم کاربری سوممه
اونا رو سیستمشون برنامه دارن چون یکی از کارای مهم کافینتیا ثبت نام وام ازدواجه نمیشه هردیقه سربرنن یا ملتو علاف بزارن که ثبت نام بانکی که میخوان باز نیس ولی نمیدونم دقیق چه برنامه ایه
اونا رو سیستمشون برنامه دارن چون یکی از کارای مهم کافینتیا ثبت نام وام ازدواجه نمیشه هردیقه سربرنن ی ...
آهان ممنون
نینی سایت دنیای عجایبه از اعتیاد آوری غیر قابل پیشبینی ب اینجا تا گیس و گیس کشی تو تاپیک های عقیدتی سیاسی موضوعاتی که فکرشو نمیکنی پربازدید بشن و کاربرای مهربونی و خوش ذوقی که خنده به لبت میارن چجوری یه کاربری رو سه سال نگه میدارین؟😐 من هر چهار ماه یه بار میترکونم شناسایی نشم کاربری سوممه