2777
2789
عنوان

ارواح و جن😯🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 646 بازدید | 76 پست

من هرموقعه میرم دستشویی موقعه برگشت ک برق و خاموش میکنم همش حس میکنم الان از پشت موهامو میکشه

دیشب ساعت ۴ بلند شدم برم دستشویی یهو دیدم از بیرون صدای گربه میاد انگار داره ناله میکنه دلم ترکید برق خونه رو روشن کردم رفتم دستشویی تا برق و دوباره خاموش کردم صدای گربه دوباره شروع شد دلم ترکید

۱۳۹۹: یه روزی به ۳ تا هدف هام میرسم 💫🌱       ۱۴۰۴: دوتا از هدف هام تیک خورد در راه رسیدن به سومین هدفم هستم🥰❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میشه شکلشون توضیح بدهید 

واقعا قابل وصف نیس...ی چیزی حدواسط انسان و حیوان

امسال سال سرنوشت سازیه برام...حالا که داری میخونی...از ته دلت یه صلوات برا اجابت خواسته دلم بفرست...مرسی مهربونم...

یه مدت نماز شب میخوندم همش احساس میکردم یکی پشتمه.از ترس احمقانم دیگه نماز شب نخوندم  الان به این نتیجه رسیدم که فقط کار شیطان بوده که من سست بشم.خیلی دلم گرفته  

من جاذب پول و ثروت الهی هستم؛مبالغ زیادی پول دائما به حسابم واریز میشود؛خداوندا سپاسگزارم😍😍😍

قدیما جدمون یه جن اسیر میکنه به جای اینکه ازش پول و طلا بخواد تا میتونه ازش کار میکشه اخر جنه بهش میگه ولم کن من بچه دارم بزار برم بهش برسم دوباره برمیگردم تا ازادش میکنه جنه نفرینش میکنه میگه تا ۷ نسلتو کاری ندارم ولی بعد ۷ نسلت بلا سرشون میارم الان ما ۴ مین نسلشیم بیچاره نوه نتیجه های ما 😢

۱۳۹۹: یه روزی به ۳ تا هدف هام میرسم 💫🌱       ۱۴۰۴: دوتا از هدف هام تیک خورد در راه رسیدن به سومین هدفم هستم🥰❤️

[QUOTE=189114138]واقعا قابل وصف نیس...ی چیزی حدواسط انسان و حیوان[/QUO

خوب دقت کن بهشون   شکلشون ببین بهم بگو  مابین انسان و حیوان یعنی نصف انسان نصف حیوان هستند؟ یا کامل انسان هستن ادای حیوان درمیارن تو خونه تون باغچه ندارید؟ 

یا خودا

تازه یه نفرین دیگ هم کرده ک هرچی خونه تونو تمیز میکنین پشت سرش دوباره اشغال جمع بشه که دقیقا همینه خونه هممون هیچ وقت درست حسابی تمیز نمیشع

[QUOTE=189114138]واقعا قابل وصف نیس...ی چیزی حدواسط انسان و حیوان[/QUO خوب دقت کن بهشون    ...

ینی شبیه هردوعن....نه باغچه نداریم....چرامیپرسی عزیزم؟

امسال سال سرنوشت سازیه برام...حالا که داری میخونی...از ته دلت یه صلوات برا اجابت خواسته دلم بفرست...مرسی مهربونم...