2777
2789
عنوان

وکیلم قوربون صدقه ام میره😂+اسکرین

| مشاهده متن کامل بحث + 20107 بازدید | 355 پست

بعدم این وکیلا چندتا شماره دارن که شاید بنام خودشونم نباشه......میبینن طرف زن تنها و بی پناهه .....میرن توی کارش.....اونام بیگدار ب اب نمیزنن...بعدم شما میخای مخ بزنی قانون و تبصره که نمیاری میگی فاطمه جونممممم جانه جانان😆

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه ها اینقدر راحت قضاوتش نکنین...

یه کاربر عزیز گفت بلاک پیام نمیاد...عزیزم منم چن سال پیش یادمه یکیو بلاک کرده بودم بعد این شخص فقط پیامش میومد...

یه کاربر دیگه گفتم ادم باسواد اینجوری حرف نمیزنه ..درست ولی هستن خیلیاااا ماشاالله کلی سواد همراهشون ولی.....

البته منظورم ب همه نیس فقط یه عده ایی ک خودم باهاشون برخورد داشتمو ازنزدیک دیدم...

و اما استاتر عزیز من هم با اسکرینات اول این به ذهنم رسید که یه شخص هفده هجده ساله س یه نوجوان..

ولی ت همین تاپیکت کاربری گفته ک وکیلی میشناسه ک چ رفتارایی داشته پس نمیتونم بگم باور نکردم..یجورایی هم باورم میشه هم نمیشه.یعنی منگم کلا😑

ولی اگه واقعا اذیتت میکنه و خودت هم علاقه ایی بهش نداری پس بفکر چاره باش...

راستی فکرکنم بهش گفتی خونه جدا داری درسته؟؟؟

راست میگی اسی 

من رفتم پیش یه وکیل شمارمودادم 

گفتم اگر به قیمت۱۵توافق میکنیدبیام قراردادببندم

بعدش رفتم خونه شبش همش پیام میداد

{قیامت بی حسین غوغا ندارد،شفاعت بی حسین معنا ندارد،حسینی باش که در محشر نگویند،چرا پرونده‌ات امضاء ندارد}یاامام حسین

به هر حال فاطمه جان اینجا اونقدر دروغ گفتن  که اینجا همه واه خودشون مارپلن و کاراگاه خصوصی خاستی بیا نی نی سایت نه برایه حل مشکلاتت

جنبه‌ی محبت نداریم! ظرفیتمون که تکمیل شد، غرورمون سر ریز میشه، و سیل بی‌تفاوتی‌‌های ما افراد مهربون رو غرق میکنه. بعد آروم که گرفتیم، هاج و واج دنبال محبت می‌گردیم. آدم‌های عجیبی هستیم …