2777
2789
عنوان

وکیلم قوربون صدقه ام میره😂+اسکرین

| مشاهده متن کامل بحث + 20107 بازدید | 355 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه واقعا این وکیل باشه که پیام داده مطمعنن با شماره معروفش این گندارو نمیزنه

خب پس بازم برگشتیم سر خونه اول    از کجا معلوم الکی اسم یه وکیل توی اصفهان نیاورده باشه

خدای ارحم الراحمین اگر تو بخوای میشه  بخواه برای من انچه را که دلم میخواهد  
ی مشت اسکل ریختن تو تاپیک😐

اولا توهین نکن

دوما باور کردن و نکردن ما چرا انقدر برات مهمه؟

اکثرا کسایی ک باور نکردن نگفتن وکیل و قاضی فاسد وجود نداره گفتن اینا ادمای عادی نیستن ک بی گدار ب اب بزنن بخوان مزاحم کسی هم بشن بلدن چطوری پیش برن ک پاشون گیر نباشه ن اینکه اس بدن با خط خودشون

سوما تابلوعه پیامای خودتو حذف کردی

خدایا شکرت که هستی...  خدای چاره سازم خدای رحمان و رحیمم خدای عزیزم خدایی که دلم قرصِ به بودنت خدایی که تکیه گاهی و هیچ وقت پشتمونو خالی نمیکنی خداااایاااا شکرت...   شمایی که داری امضای منو میخونی ، آره عزیزم خود شما رو میگم ، انشالله شاد و خوشبخت و عاقبت بخیر باشی.برای رسیدن به آرزوهاتون دعا میکنم و از خدا میخوام همیشه در کنار عزیزانتون بخندید و طعم خوشبختی رو حس کنید.
اره 

حتما اسکرین بگیر پیگیر شو دلیلی ندارن کسی بدون هیچ مشکلی تهدیدات کنه بده همون وکیل پیگیر بشه بگو من درد دل کردم ازم دارن سو استفاده میکنن ۶ماه زندان داره 

👈🤷👉
حتما اسکرین بگیر پیگیر شو دلیلی ندارن کسی بدون هیچ مشکلی تهدیدات کنه بده همون وکیل پیگیر بشه بگو من ...

تو چته این وسط  

طلاق بگیرید🍁 فرار کنید⛓️ مهاجرت کنید🌈 استعفا بدید ضربه ی متقابل بزنید🥀 نابود کنید💔 رها کنید ولی تحمل نکنید!! تحمل دروازه ی جهنم است🍂💜
😐شاخ مجازی خواهر😐حالا گیریم اسی هم دروغ بگه اینهمه تهدید چیه😐🚶‍♀️

دیگه باید یه آدم خیلی عقده ای باشه اینجور حال کسی رو بد کنه بقران جای اسی بودم اسکرین می‌گرفتم شکایت میکردم ۶ماه بره زندان صفا کنه و توبه

👈🤷👉