jaaam مدیر عضویت: 1400/02/06 تعداد پست: 618 عنوان چرا وقتی یکی.......... | مشاهده متن کامل بحث + 129 بازدید | 18 پست همه بیایید الکی بازدید نکنید چرا وقتی کسی دل ادمو میشکونه و هرکاری میکنی نمی تونی فراموشش کنی ولی بیشتر بهش وابسته میش چرا اخه 😔😐😕 اوووففففف من دخترم نه پسر پروفایل پسرونه دوس دارم 😁 1400/02/15 | 11:13 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
opeeta عضویت: 1398/03/30 تعداد پست: 14736 من کلا از تتلو خوشم نمیاد بگید چیکار کنم ک فراموشس کنم اثلا دیگه جواب سلامش همـ نمیدم باهم قو ... اولا ک صبر. چون زمان حل کننده هست. بعدشم ایجاد یه سدگرمی و یه مشغولیتی ک شما رو از فک کردن مداوم و فکروخیال دور کنهدر کل واسه من پیش نیومده ک الانم بتونم کمک زیادی کنم. اگه کس دیگه ای باشه ک این دوران گذرونده، بهتر میتونه کمک کنه من مادر دو فرشته آسمانیم💫💫 یکی در دستان خدا آرمیده و دیگری در آغوش من💞
jaaam مدیر استارتر عضویت: 1400/02/06 تعداد پست: 618 اومدم درس قوی بودن بهت بدم ولی نمیخای روز خوش میخام قوی باشم ولی وقتی اونو میبینم یه جوری نگام میکنه 😰 اوووففففف من دخترم نه پسر پروفایل پسرونه دوس دارم 😁
jaaam مدیر استارتر عضویت: 1400/02/06 تعداد پست: 618 چیزی که داره نابودت میکنه رو اسمشو عشق نذار عشق اونه که حالتو خوب کنه دل کندن از هرچیزی مخصوصا ادم ... سخته چوننزدیکترین کسمون هس قراره امروزه هم بعد از ظهر بریم خونشون نمیتونم اوووففففف من دخترم نه پسر پروفایل پسرونه دوس دارم 😁
mah16 عضویت: 1397/02/20 تعداد پست: 2682 چیزی که داره نابودت میکنه رو اسمشو عشق نذار عشق اونه که حالتو خوب کنه دل کندن از هرچیزی مخصوصا ادم ... وای من عاشقه این قسمتشم🌻دقیقا به آدما که دل نبندی اونوقت مثله فرشته ها زندگی میکنی