2777
2789
عنوان

به بچه های فامیل که نگاه میکنم 💔

| مشاهده متن کامل بحث + 2331 بازدید | 143 پست
آره الان تک فرزندم ،مامانم خداروشکر میکنه که بدنیا اومدم😂 البته خودم دوس داشتم یه خواهر یا برادر دا ...

تو این اوضاع کشور بفکر ایندشون باشیم و بیشتر از یکی نیاریم  ما همه تحصیل کرده های بیکار این مملکتیم ک داریم با حسرت زندگی میکنیم 

مگه میدونی اونا هم شاید زجرکشیدن یا مشکلات دیگه دارن.منو همیشه تو ذهنت بیار و حسرت رو دور کن.خودم بع ...

دقیقا میفهممت...حق با شماست...

عزیزم خدا بچه هاتو برات حفظ کنه انشالله 🙏

با آی وی اف باردار شدی؟

استراحت مطلق بودی؟

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خوب بیش فعال باشه چی میشه اگ حرف بزنه و کارهای روتین انجام بده چ اشکالی داره بیش فعال باشه؟ 

خوب حرف نمیزنه دیگه..مشکل همینه

من هرگز از رحمت خدای مهربانم ناامید نمیشم.خداجانم اونی که الان این امضارو میخونه،به همه آرزوهاش برسون💜تا اینجا اومدی اگه دوست داشتی بهم بگو برات صلوات بفرستم
مگ شما چند سالتونه چن ساله ازدواج کردین

22سالمه 3ساله هم عروسی کردم هم اقدامم. ذخیره تخمدانم کمه فقط بخاطر همین نگرانم

خدایا میشه بغلمو با دستات پرکنی؟ ❤️آخه میگن دستای خدا مثل نوزاد تازه متولدشدس🙏🥰
عزیزم خیلی سخته واقعا مادرت رو درک میکنم. من تو زندگیم احساس خوشبختی میکنم اما همین نداشتن بچه خیلی ...

انشاالله عزیزم🌸

آدما فقط بخاطر حرفاشون مسئول نیستن ،بخاطر سکوت هاشونم مسئولن 
منظورتون اینه که شمام تک فرزندین یا شما قصد بچه دارشدن دارین و نمیدونین یکی بیارین یا بیشتر؟

بچه ام تک فرزنده . 

خیلی دلم میخواد یکی دیگه بیارم . ولی جسما یکم نحیفم و سختمه . توو دو راهی موندم 

گروهی توی ایتا هست در خصوص مشکلات چشمی مثل کلوبوم لرزش میکروفتا ......در صورت تمایل درخواست دوستی بدبد 
ای وای تورو میشناسم همیشه تو لیست دعاهام هستی باردار نشده بودی؟ 

ممنونم عزیزم😘امیدوارم خدابرات جبران کنه باردارشدم دخترم پارسال هفت ماهه دنیااومد فقط ۷روز زنده موند

لطفاهرکی تونست واسه شادی روح بابام یه صلوات یا فاتحه بفرسته😭🖤
ن متاسفانه گلم دکتر خوب هست اونجا؟

ن تو ماه محرم یه روستایی هست دسته هست به قران اون دسته خیلییییی تاثیر داره خودم دیدم ک میگم زنداییم بچش پسر نمیتونس بعد چندین سالل مامانم تو این دسته نذر کرد و یه روسری به زنداییم برداشت باید زنداییم 40 روز اون روسری و میبسا بعد 40 روز زنداییم حامله شد وپسر دار شد خودشم سنشون زیاده ها دختر بزرگش 27 28 ایناس خلاصه حتی از تهران هم میان  اونجا چون خیلی ادما حاجت روا شدن اونجا حتی خود منم چیزی ک میخواستم و از اونجا گرفتم 

آی بدم میاد لایک میکنید با ذوق میرم ببینم کیه ک جوابمو داده میبینم لایکه دقیقا قیافم این میشه 😐😐😒😒لایکم نکنید از من بیکارتر نیس ک فقط تو نی نی سایتم
بچه ام تک فرزنده .  خیلی دلم میخواد یکی دیگه بیارم . ولی جسما یکم نحیفم و سختمه . توو دو راهی ...

هر وقت فک کردین وقت مناسبیه و شرایطشو دارین، این کارو بکنین .من تک فرزند بزرگ شدم اذیت شدم .درسته که وقتی خانواده ها یه بچه داشته باشن از همه لحاظ میتونن بهش برسن ،ولی بچه ها خیلی از لحاظ اجتماعی ضربه میخورن .بهتره تک فرزند نباشن .من نظرم اینه .چون دوست تک فرزند هم داشتم و دیدم اخلاق و رفتار اجتماعی تک فرزندا از جمله خودم چطوریه ،واسه همین خودم وقتی ازدواج کنم میخوام بیشتر از یه بچه داشته باشم

آدما فقط بخاطر حرفاشون مسئول نیستن ،بخاطر سکوت هاشونم مسئولن 
ن تو ماه محرم یه روستایی هست دسته هست به قران اون دسته خیلییییی تاثیر داره خودم دیدم ک میگم زنداییم ...

😢کاش منم میتونستم انجامش بدم

لطفاهرکی تونست واسه شادی روح بابام یه صلوات یا فاتحه بفرسته😭🖤