2777
2789
عنوان

به بچه های فامیل که نگاه میکنم 💔

| مشاهده متن کامل بحث + 2331 بازدید | 143 پست
چه میدونم بچم مثل گل بود پرپرشد 😭 ایست قلبی کرد بچم یه تیکه از وحودم زیر خاکه

اخییییی 

منم ۲۰ هفتمه خیلی نگران میشم الکی 

خب دلیلش چ بود؟

خدایا کودکم رو به خودت سپردم❤منتظرتیم عشق کوچولو❤

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

میگن نماز استغفار حاجت میده...می‌خوام اگه خدا قبول کنه و اون بخونم

اونم بخون حتما بعد از نمازهات بخون اونم خیلی حاجت میدن تو قونتش این دعا رو بخون استفرو ربکم انه کان غفارا یرسل السما علیک مدرارا و یجعل لکم جنات و انهارا   سرچ کن ایه و سوره اش با اعراب مییاد شاید درست ننوشته باشن من اخر همین دعا میگفتم ولم لکن بدعائک رب شقیا یعنی منو هیچ وقت از احابت دعا ناامید نکردی خدای مهربان   اینو حضرت ذکریا میگن وقتی دعا برای داشتن فرزند میکنن  فقط متن و اعرابش تو سوره مریم هست از اونجا بردار

تیکر به وقت سه سالگی دلبندم .......خدایا کمکم کن هیچکسی جز خودت ندارم دوستای مهربونم اگه خواستید برام صلوات بفرستید انشالله همهگی حاجت روا بشید یاحسین جانم یا حضرت محمد دامن منتظرها با اولاد صالح سبز باشه یاحسین جانم درگیر عدد شش شدم اقاجان ای به قربان شش ماه زهرا من به قربان شش ماهت حسین جانم کشتی نجات ممنونم من و به الله وصل کردی اقاجان (نی نی من داره لود میشه  � اینقد درصد دیگه مونده 🤭🤗😍❤💋💋💋 یه صلوات واسش میفرستی ) خدایا شکرت نینی منم دنیا اومد ..بعد از تحمل روزهای سخت از دست دادن جنین شش ماهه ام خداوند مهربان این دخترمو از گلهای بهشتی به اغوشم رسوند دوستای خوبم التماس دعا دارم از همه تون ❤😍❤❤ . تیکر به وقت یک سالگی   به زودی دخترم یکسالش تمام میشه روزهای سختی را گذروندم روزهای پرازاسترس و الرژی دخترم اما گذشت اللن دخترقشنگم روبروم خوابیده و هفته دیگه تولدشه من واقعا هنوزم باورندارم که این گل زیبا مال منه با تمام وجودم دوستش دارم بندبند دلم به خنده علیه اون وصله و نگاهش که دوتا تیلع مشکیه تو صورت سفیدش برق میزنه دخترزیبای من تولدت مبارک مامانی حتی اگه بمیرم رویای داشتن تو قشنگترین خاطره در اعماق قلب منه ممنون خداوند قادرو مهربان هستم 
میفهممت....😔 ۲۰هفتگی بچم سقط شد اون بچه هایی ک با بچه من همسن بودن میبینم اتیش میگیرم😔😔

دقیقا دوستمم با من یک هفته تو بارداری اختلاف داشتیم اون دو قلو من یه قلو....الان بچه هاش بدنیا اومدن شکر خدا...همش ته دلم یه غمی هست ...

پدرشوهرم ساعت ۳ صبح برد روستا اونجا دفن کرد هرازگاهی میرم باهاشون حرف میزنم 💔

آره باید انجام می‌داد... دقیقا صبح ب خونریزی افتادم رفتم سونو فکر کنم سرویکس ۲۲ یا ۲۷ دقیق یادم نیس

حستومیفهمم منم بچه اولمو پنج روزش بود ازدست دادم. جاریم یه ماه بعده من زایمان کرد.انقد حسرت میخوردم. غیرازاون چندتا خانومه دیگه توفامیل زایمان کردن بامن.خیلی سخت بود.حتی هنوزم پیش میاد میگم اگه بچم بچم بود الان ده سالش بود الان همکلاس این بچه هابود

عجب بیهوده تکراریست دنیا....مهربان باشیم٬هزینه نداره
دقیقا دوستمم با من یک هفته تو بارداری اختلاف داشتیم اون دو قلو من یه قلو....الان بچه هاش بدنیا اومدن ...

💔💔💔💔😢😢😢چقد بود اندازشون

قبل خونریزی درد و لک نداشتی؟

خدایا کودکم رو به خودت سپردم❤منتظرتیم عشق کوچولو❤
اخییییی  منم ۲۰ هفتمه خیلی نگران میشم الکی  خب دلیلش چ بود؟

دلیلشو دیگه بررسی نکردیم   تو استرس نگیر الکی خداوند نگهدار نینیت هست  ان شاالله 

تیکر به وقت سه سالگی دلبندم .......خدایا کمکم کن هیچکسی جز خودت ندارم دوستای مهربونم اگه خواستید برام صلوات بفرستید انشالله همهگی حاجت روا بشید یاحسین جانم یا حضرت محمد دامن منتظرها با اولاد صالح سبز باشه یاحسین جانم درگیر عدد شش شدم اقاجان ای به قربان شش ماه زهرا من به قربان شش ماهت حسین جانم کشتی نجات ممنونم من و به الله وصل کردی اقاجان (نی نی من داره لود میشه  � اینقد درصد دیگه مونده 🤭🤗😍❤💋💋💋 یه صلوات واسش میفرستی ) خدایا شکرت نینی منم دنیا اومد ..بعد از تحمل روزهای سخت از دست دادن جنین شش ماهه ام خداوند مهربان این دخترمو از گلهای بهشتی به اغوشم رسوند دوستای خوبم التماس دعا دارم از همه تون ❤😍❤❤ . تیکر به وقت یک سالگی   به زودی دخترم یکسالش تمام میشه روزهای سختی را گذروندم روزهای پرازاسترس و الرژی دخترم اما گذشت اللن دخترقشنگم روبروم خوابیده و هفته دیگه تولدشه من واقعا هنوزم باورندارم که این گل زیبا مال منه با تمام وجودم دوستش دارم بندبند دلم به خنده علیه اون وصله و نگاهش که دوتا تیلع مشکیه تو صورت سفیدش برق میزنه دخترزیبای من تولدت مبارک مامانی حتی اگه بمیرم رویای داشتن تو قشنگترین خاطره در اعماق قلب منه ممنون خداوند قادرو مهربان هستم 
بچتون مریض ان؟؟ ببخشید میپرسم

اره عزیزم...بیش فعاله..پنج سالشه هنوز خوب  حرف نمیزنه....دکتر بردم.نوار مغز و ام ا ار آی گف سالمه...گفتار درمانی برم چن جلسه..ایقد گریه میکرد که زنه خودش گف فایده نداره نمیتونم باهیچی آرومش کنم...منم دیگه نبردمش.....خسته شدم از نگاه و حرفای اطرافیان...تو این شبها برام دعا کنید لطفا...بریده ام دیگه....حال دلم خیلی خرابه  

من هرگز از رحمت خدای مهربانم ناامید نمیشم.خداجانم اونی که الان این امضارو میخونه،به همه آرزوهاش برسون💜تا اینجا اومدی اگه دوست داشتی بهم بگو برات صلوات بفرستم
حستومیفهمم منم بچه اولمو پنج روزش بود ازدست دادم. جاریم یه ماه بعده من زایمان کرد.انقد حسرت میخوردم. ...

آخه 😔 خدا انشالله حاجت هممون و بده به حق این ایام عزیز

خدا صبرت بده عزیزم.شاید اگر میماندن خدای نکرده مشکل دار میشدن....حتما حکمتی داشته.... ..به خدا خودش ...

بخاطر بیش فعالی و کلام نداشتن این حرف رو میزنی؟؟؟؟

من دخترم طیف اوتیسمه به دندون کشیدمش وضعش افتضاح بود الان یه بچه ی ظاهرا معمولیه

🖤 
تو چرا😢

بم استرس دادن سقط شدخداباعث بانیش لعنت کنه

من ی مجردباتجربم                                                       زحمت کشیدم تاآرامش الانم داشته باشم                              من ی چکاوک آزادم                                                        سخت ترین پروسه جهان بعد از مرگ پشت سرگذاشتم(طلاق)    گاهی طلاق شروع دوبارس💪👍                                        من میجنگم برای خوشبخت شدنم                                      ...«لا إِلهَ إِلاَّ أَنْتَ سُبْحانَکَ إِنِّی کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ» (آيه ۸۷، سوره انبيا) 
💔💔💔💔😢😢😢چقد بود اندازشون قبل خونریزی درد و لک نداشتی؟

لکه بینی ک کلا از اول داشتم ...کلی امپول و دارو مبخوردم کل این چند ماه هر شب آمپول انوکسان میزدم،هفته ای یکبار آمپول پروژسترون....

هر کدوم ۴۰۰ گرم و خورده ای ...

دو تا دختر یه پسر 😔

دقیقا دوستمم با من یک هفته تو بارداری اختلاف داشتیم اون دو قلو من یه قلو....الان بچه هاش بدنیا اومدن ...

من نمیدونم کجاس😔💔

ازشوهرمم دارم طلاق میگیرم...

همش میگم حکمتی داشت

من ی مجردباتجربم                                                       زحمت کشیدم تاآرامش الانم داشته باشم                              من ی چکاوک آزادم                                                        سخت ترین پروسه جهان بعد از مرگ پشت سرگذاشتم(طلاق)    گاهی طلاق شروع دوبارس💪👍                                        من میجنگم برای خوشبخت شدنم                                      ...«لا إِلهَ إِلاَّ أَنْتَ سُبْحانَکَ إِنِّی کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ» (آيه ۸۷، سوره انبيا) 
آخه 😔 خدا انشالله حاجت هممون و بده به حق این ایام عزیز

میده عزیزم.به مهربونیش شک نداشته باش الهی بحق همین ماهو روزای عزیز حاجت روابشی

عجب بیهوده تکراریست دنیا....مهربان باشیم٬هزینه نداره