2777
2789
عنوان

به بچه های فامیل که نگاه میکنم 💔

| مشاهده متن کامل بحث + 2331 بازدید | 143 پست

خدا صبرت بده عزیزم.شاید اگر میماندن خدای نکرده مشکل دار میشدن....حتما حکمتی داشته....

..به خدا خودش قسم نداشتنش خیلی راحت تره تا داشته باشی و مشکل دار باشه...و لحظه به لحظه تفاوتشو با بچه های دیگه ببینی...  

من یه مادری ام که به خدا از سنگ دلی اینو نمیگم.از دلسوزی میگم..منم مث تو جگرم آتیش میگیره .وقتی بچه های دیگه رو میبینم.....خیلی وقتا میگم ای کاش تو هیچ وقت به این دنیا نمیومدی      خسته شدم...شما الان دلت خیلی شکسته،خیلی به خدا نزدیکتری...برام دعا کن....

من هرگز از رحمت خدای مهربانم ناامید نمیشم.خداجانم اونی که الان این امضارو میخونه،به همه آرزوهاش برسون💜تا اینجا اومدی اگه دوست داشتی بهم بگو برات صلوات بفرستم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم خیلی دلم شکست برات ان شاالله خدا بزودی دامنتو سبز میکنه  منم جنینمو تو شش ماهگی از دست دا ...

اتفاقا اون سه قلو ها  هم سر چله زیارت عاشورا و توسل به امام حسین و امام رضا گرفتم 😔

گلم چرا سرکلاژ نشدی علت سقط جی بود

بخاطر سهل انگاری دکترم... حتی منم با اطلاعات کمی که راجع به این چیزا داشتم گفتم بهش که سرکلاژ کنم بهتر نیست؟؟؟

گفت نه همین که استراحت مطلق باشی کافیه..

کل این چند ماه بارداری و بیرون و فقط بخاطر دکتر میدیدم

اتفاقا اون سه قلو ها  هم سر چله زیارت عاشورا و توسل به امام حسین و امام رضا گرفتم 😔

منم بچه اوملو نذر امام زمان بود مادرشون نرجس خاتون 

خیلی خیلی دلم شکست بعدها خواب دیدم گفتن ت‌ خواب بهم میدونی دخترعموهات چه حوری باردار شدن اعمال نیمه شعبانو انحام دادن   تو اینترنت گشتم اعمال نیمه شعبان خوندن زیارت عاشورا بود  یه روش از امام صادق هست  که با زیارت امین الله زیارت مولی علی شروع میشه اخرشم دعای بعد از زیارت عاشوراست 

تیکر به وقت سه سالگی دلبندم .......خدایا کمکم کن هیچکسی جز خودت ندارم دوستای مهربونم اگه خواستید برام صلوات بفرستید انشالله همهگی حاجت روا بشید یاحسین جانم یا حضرت محمد دامن منتظرها با اولاد صالح سبز باشه یاحسین جانم درگیر عدد شش شدم اقاجان ای به قربان شش ماه زهرا من به قربان شش ماهت حسین جانم کشتی نجات ممنونم من و به الله وصل کردی اقاجان (نی نی من داره لود میشه  � اینقد درصد دیگه مونده 🤭🤗😍❤💋💋💋 یه صلوات واسش میفرستی ) خدایا شکرت نینی منم دنیا اومد ..بعد از تحمل روزهای سخت از دست دادن جنین شش ماهه ام خداوند مهربان این دخترمو از گلهای بهشتی به اغوشم رسوند دوستای خوبم التماس دعا دارم از همه تون ❤😍❤❤ . تیکر به وقت یک سالگی   به زودی دخترم یکسالش تمام میشه روزهای سختی را گذروندم روزهای پرازاسترس و الرژی دخترم اما گذشت اللن دخترقشنگم روبروم خوابیده و هفته دیگه تولدشه من واقعا هنوزم باورندارم که این گل زیبا مال منه با تمام وجودم دوستش دارم بندبند دلم به خنده علیه اون وصله و نگاهش که دوتا تیلع مشکیه تو صورت سفیدش برق میزنه دخترزیبای من تولدت مبارک مامانی حتی اگه بمیرم رویای داشتن تو قشنگترین خاطره در اعماق قلب منه ممنون خداوند قادرو مهربان هستم 
بخاطر سهل انگاری دکترم... حتی منم با اطلاعات کمی که راجع به این چیزا داشتم گفتم بهش که سرکلاژ کنم به ...

اخی عزیزم

طول سرویکست چند بود؟

۳ قل زیاده معمولا میکنن

خدایا کودکم رو به خودت سپردم❤منتظرتیم عشق کوچولو❤
چرا از دس دادی گلممم💔

چه میدونم بچم مثل گل بود پرپرشد 😭 ایست قلبی کرد بچم یه تیکه از وحودم زیر خاکه

تیکر به وقت سه سالگی دلبندم .......خدایا کمکم کن هیچکسی جز خودت ندارم دوستای مهربونم اگه خواستید برام صلوات بفرستید انشالله همهگی حاجت روا بشید یاحسین جانم یا حضرت محمد دامن منتظرها با اولاد صالح سبز باشه یاحسین جانم درگیر عدد شش شدم اقاجان ای به قربان شش ماه زهرا من به قربان شش ماهت حسین جانم کشتی نجات ممنونم من و به الله وصل کردی اقاجان (نی نی من داره لود میشه  � اینقد درصد دیگه مونده 🤭🤗😍❤💋💋💋 یه صلوات واسش میفرستی ) خدایا شکرت نینی منم دنیا اومد ..بعد از تحمل روزهای سخت از دست دادن جنین شش ماهه ام خداوند مهربان این دخترمو از گلهای بهشتی به اغوشم رسوند دوستای خوبم التماس دعا دارم از همه تون ❤😍❤❤ . تیکر به وقت یک سالگی   به زودی دخترم یکسالش تمام میشه روزهای سختی را گذروندم روزهای پرازاسترس و الرژی دخترم اما گذشت اللن دخترقشنگم روبروم خوابیده و هفته دیگه تولدشه من واقعا هنوزم باورندارم که این گل زیبا مال منه با تمام وجودم دوستش دارم بندبند دلم به خنده علیه اون وصله و نگاهش که دوتا تیلع مشکیه تو صورت سفیدش برق میزنه دخترزیبای من تولدت مبارک مامانی حتی اگه بمیرم رویای داشتن تو قشنگترین خاطره در اعماق قلب منه ممنون خداوند قادرو مهربان هستم 
منم بچه اوملو نذر امام زمان بود مادرشون نرجس خاتون  خیلی خیلی دلم شکست بعدها خواب دیدم گفتن ت‌ ...

میگن نماز استغفار حاجت میده...می‌خوام اگه خدا قبول کنه و اون بخونم

میفهممت....😔

۲۰هفتگی بچم سقط شد

اون بچه هایی ک با بچه من همسن بودن میبینم اتیش میگیرم😔😔

من ی مجردباتجربم                                                       زحمت کشیدم تاآرامش الانم داشته باشم                              من ی چکاوک آزادم                                                        سخت ترین پروسه جهان بعد از مرگ پشت سرگذاشتم(طلاق)    گاهی طلاق شروع دوبارس💪👍                                        من میجنگم برای خوشبخت شدنم                                      ...«لا إِلهَ إِلاَّ أَنْتَ سُبْحانَکَ إِنِّی کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ» (آيه ۸۷، سوره انبيا) 
اخی عزیزم طول سرویکست چند بود؟ ۳ قل زیاده معمولا میکنن

آره باید انجام می‌داد...

دقیقا صبح ب خونریزی افتادم رفتم سونو فکر کنم سرویکس ۲۲ یا ۲۷ دقیق یادم نیس