2821
2789
عنوان

طلای عروسی

140 بازدید | 14 پست

سلام دوستان روزتون خوش

برای عروسی و عقد خانواده دوماد باید چی بخرن؟ 

من این چیزارو بلد نیستم و اینکه الان هم طلا قیمتش بالا رفته میخوام بدونم چی باید بخرن برای کادو به عروس و سرویس طلای کامل باید بخرن؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بایدی وجود نداره عزیزم . هرکسی در حد وسعش چندتا تیکه میخره و اینکه شما هم اگ عروس هستی اول بگم مبارکت باشه و خوشبخت بشی 😍 و دوم اینکه چشمت دنبال مادیات نباشه . طلا گرونه واقعا و خرید طلا واسه جوونا سخته . سعی کن درک کنی و توقعتو پایین بیاری و تلاش کنی خودت کم کم طلاهاتو اضافه کنی 

خانواده داماد و خانواده عروس وظیفه ای ندارن، خانواده داماد مثل خانواده خودتون هرقدر دوس داشته باشن و در توانشون باشه کادو میدن

ولی رسم هست داماد یه حلقه و انگشتر نشون و یه سرویس طلا بگیره که بخاطر گرونی الان خیلی ها نمیتونن همشو بخرن

نمیشه نیم ست خرید؟ مثلا گوشواره گردنبند یا تک مثل دستنبد النگو

چرا نشه میشه،ولی طلاهای ظریف و ارزونتر هم هست،چندتا تیکه بیشتر بردارید که اونم دلش خوش باشه،البته سلیقه خوود عروسم شرطه،یکی طلای درشت دوس داره همون یه تیکه درشت بخرید،یکی ظریف دوس داره که بااون پول سه چهارتیکه طلای ظریف میشه خرید

بایدی وجود نداره عزیزم . هرکسی در حد وسعش چندتا تیکه میخره و اینکه شما هم اگ عروس هستی اول بگم مبارک ...

ممنونم عزیزم دقیقا من خودم دارم میگم نخرن چون قیمتش بالاعه و الان دست همه خالیه برای همین دارم میپرسم مثلا میشه سرویس کامل نخرن؟ مثلا تک بخریم یک النگو یا یک گردنبند گوشواره اینجوری؟

بعد برای جشن حتماا باید سرویس طلایی که دوماد خریده بندازم؟ نمیشه مثلا خودم اگر از قبل داشته باشم بندازم؟ 

ببخشید سوالام زیاد شد من اخه این چیزارو آگاهی ندارم پرسیدم🌹

چرا نشه میشه،ولی طلاهای ظریف و ارزونتر هم هست،چندتا تیکه بیشتر بردارید که اونم دلش خوش باشه،البته سل ...

با ۴ میلیون چی میشه خرید بجای سرویس طلا؟

آره من ظریف میخوام بردارم کلا بخاطر گرونی و اینکه سلیقم ظریفه 

خانواده داماد و خانواده عروس وظیفه ای ندارن، خانواده داماد مثل خانواده خودتون هرقدر دوس داشته باشن و ...

یک سوال داشتم ازتون 

دوماد هم باید کادو بخره برای عروس؟ یا فقط مادر پدرشون باید بخرن؟ 

یک سوال داشتم ازتون  دوماد هم باید کادو بخره برای عروس؟ یا فقط مادر پدرشون باید بخرن؟

داماد یه زیر لفظی برای عقد بخره خوبه، ولی اگه پدرمادرشون محبت کنن بخرن دیگه نیازی نیست 

اگر دوس داری یه نیم ست یا سرویس نقره بخر به همه بگو طلا هست، حتی پدر مادر خودتون و همسرتون 

خیلی خوبه که اینقدر درکشون میکنید ایشالله خوشبخت بشید