سوگولی70 مدیر استارتر عضویت: 1398/03/31 تعداد پست: 1434 عنوان بارداری 80 بازدید | 10 پست برای بارداری حتما باید مایع منی وارد وازن یشه یا با پیشاب هم ممکنه?علایم بارداری چیه?حالت تهوعش چه قدر طول میکشه? میشه به نیت ازدواج مجددم صلوات بفرستید و برای عاقبت بخیریم دعا کنید. 1400/02/15 | 08:14 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دخترکاریزماتیک عضویت: 1398/11/23 تعداد پست: 21088 حتما باید وارد بشه ولی با پیشابم بعضیا باردار شدن دکتر انوشه راست میگه : 'گیرم عذر خواهی کردی ، واسه حرفی که زدی' با ذاتی که آشکار شده چه میکنی ؟! ️
zendgimzibast عضویت: 1400/01/16 تعداد پست: 4083 با پیشاب هم میشه باردار شد اما اسپرم هایی که تو پیشاب هس خیلی کمن علائمش هم مثل پریوده ولی نمیشی تو خواب دیدم مثل قدیم 😔 داره بهم میخنده زهرا (س) ... زخم منو رها کنید ... خودش میاد میبنده زهرا(س)😭
سوگولی70 مدیر استارتر عضویت: 1398/03/31 تعداد پست: 1434 حتما باید وارد بشه ولی با پیشابم بعضیا باردار شدن ماکاندوم داشتیم و پیشاب بوده قبلشی بار بعداون رابطه پریود شدم منتها خونریزیم حجمش کمتر بودبببین چکم چن روز پیش زدم منفی بودالان حالت تهوع دارم ترسیدم میشه به نیت ازدواج مجددم صلوات بفرستید و برای عاقبت بخیریم دعا کنید.
سوگولی70 مدیر استارتر عضویت: 1398/03/31 تعداد پست: 1434 با پیشاب هم میشه باردار شد اما اسپرم هایی که تو پیشاب هس خیلی کمن علائمش هم مثل پریوده ولی نم ... ماکاندوم داشتیم و پیشاب بوده قبلشی بار بعداون رابطه پریود شدم منتها خونریزیم حجمش کمتر بودبببین چکم چن روز پیش زدم منفی بودالان حالت تهوع دارم ترسیدم میشه به نیت ازدواج مجددم صلوات بفرستید و برای عاقبت بخیریم دعا کنید.
zendgimzibast عضویت: 1400/01/16 تعداد پست: 4083 ماکاندوم داشتیم و پیشاب بوده قبلش ی بار بعداون رابطه پریود شدم منتها خونریزیم حجمش کمتر بود بببین ... پریود نشونه عدم بارداریه دیگه استرس نداشته باش تو خواب دیدم مثل قدیم 😔 داره بهم میخنده زهرا (س) ... زخم منو رها کنید ... خودش میاد میبنده زهرا(س)😭
دخترکاریزماتیک عضویت: 1398/11/23 تعداد پست: 21088 ماکاندوم داشتیم و پیشاب بوده قبلش ی بار بعداون رابطه پریود شدم منتها خونریزیم حجمش کمتر بود بببین ... اگع بیبی چکت منفی شده نترس دکتر انوشه راست میگه : 'گیرم عذر خواهی کردی ، واسه حرفی که زدی' با ذاتی که آشکار شده چه میکنی ؟! ️
سوگولی70 مدیر استارتر عضویت: 1398/03/31 تعداد پست: 1434 پریود نشونه عدم بارداریه دیگه استرس نداشته باش اخه اینجا گفتن با پریودم باردار بودن استرس گرفتم میشه به نیت ازدواج مجددم صلوات بفرستید و برای عاقبت بخیریم دعا کنید.
سوگولی70 مدیر استارتر عضویت: 1398/03/31 تعداد پست: 1434 اگع بیبی چکت منفی شده نترس والا گفتن بی بیچک ممکنه خطا داشته باشهترسیدم میشه به نیت ازدواج مجددم صلوات بفرستید و برای عاقبت بخیریم دعا کنید.
zendgimzibast عضویت: 1400/01/16 تعداد پست: 4083 اخه اینجا گفتن با پریودم باردار بودن استرس گرفتم اونی ک میگن پریود نیسلک لانه گزینیه با شیاف برطرف میشه تو خواب دیدم مثل قدیم 😔 داره بهم میخنده زهرا (س) ... زخم منو رها کنید ... خودش میاد میبنده زهرا(س)😭
سوگولی70 مدیر استارتر عضویت: 1398/03/31 تعداد پست: 1434 اونی ک میگن پریود نیس لک لانه گزینیه با شیاف برطرف میشه منم پرسیدم ایا لکه بینی بوداونا گفتن ن خونریزییکی گفت تا سه ماه هفت روز خونریزییکی گفت تا پنج ماه میشه به نیت ازدواج مجددم صلوات بفرستید و برای عاقبت بخیریم دعا کنید.