2777
2789
عنوان

عفونت قارچی

492 بازدید | 60 پست

سلام کسی تا حالا عفونت قارچی واژن گرفته؟خیلی ببخشید من ترشحات سفید دون دون تیکه ای دارم و میترسم تو این کرونا برم دکتر چیکار کنم بنظرتون؟خودم دارو مصرف کنم سرخود؟در ضمن ماه بعدم قصد بارداری دارم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

وای منم فک کنم عفونت گرفتم🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️خارش دارم نمیدونم چیکار کنم دکترم نمیتونم برم

منم خارش داشتم برای اولین بار عنبر نسا دود کردم فعلا که خوب شده خارشا قطع شده

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍.                                      پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺

منم خارش داشتم برای اولین بار عنبر نسا دود کردم فعلا که خوب شده خارشا قطع شده

واقعا؟ من میترسم دود بدم بدتر شه

خدایا مرا مسبب شکستن هیچ دلی قرار مده❤️ و دلم را به نقطه ای که خیرم در آن است متوجه ساز... الهی رِضاً بِرضائک 💜
چن وقته قطع شده؟یبار دود بدم کافیه؟

همین چند روز پیش انجام دادم فرداش دیگه خارش نداشتم 

نمیدونم والا من چون بو داشت خونم اپارتمانیه یبار دود دادم 

اینجا یکی می‌گفت حداقل ۲ یا۳ بار

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍.                                      پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺

عزیزم بایدبری دکتر سرخودنمیشه فایده نداره اماژل بهداشتی بگیزچرهروقت میری دستشویی بشورخودتوبعدبایدخوب خودتوخشک کنی اب نمک. بشوری خودتم خوبه اما اینازیادفایده نداره بهتره بری دکترچون امپول برات مینویسه منم اینطورشدم خیییلی بده

واقعا؟ من میترسم دود بدم بدتر شه

نه برای من که نشد به امتحانش می ارزید

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اقدام نیستی شیر نمیدی دوش واژینال استفاده شورت نقره هم از داروخانه بخر

شورت نقره چیه عزیزم؟

خدایا مرا مسبب شکستن هیچ دلی قرار مده❤️ و دلم را به نقطه ای که خیرم در آن است متوجه ساز... الهی رِضاً بِرضائک 💜
عزیزم بایدبری دکتر سرخودنمیشه فایده نداره اماژل بهداشتی بگیزچرهروقت میری دستشویی بشورخودتوبعدبایدخوب ...

واقعا؟شما چطور بود علائمت عزیز میشه بگی؟من بخاطر کرونانمیرم دکتر میترسم