2777
2789
عنوان

شخصیت مودی

| مشاهده متن کامل بحث + 932 بازدید | 42 پست
خب دیدی چه همه است  بنظرم روان شناسی خودت خودآگاهی کار کن سعی کن بپذیری و به جلو حرکت کنی و او ...

درسته مشکلم همینه که از اون موقع ب بعد فقط ب فکز آیندم شده نشخار مغزی برام و اصلا از حال لذت نمیبرم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

درسته مشکلم همینه که از اون موقع ب بعد فقط ب فکز آیندم شده نشخار مغزی برام و اصلا از حال لذت نمیبرم

این کلاف سر درگم رو خودت باید بازش کنی تامام، فکر نکن بری مشاور شق القمر میکنه نه، ولی روان پزشک خیلی عالیه من تجربه دارم 

دقیقا و متاسفانه بخاطر اون شکست کلا تو آینده و فکر ب اینده زندگی میکنم و بیشتر مشکلاتم سر همینه که ت ...

گذشته تجربس همه تلخ و شیرینش و دارن و ایناس ک آدمو میسازه پخته میکنه باید ازش درس یاد گرفت اگ نگاه ب گذشته داشته باشی هم حالتو خراب میکنی هم آیندتو با استرس نمیتونی بسازی کلا در لحظه زندگی کن هیچ شکستی وجود نداره زندگی همش تجربس یادگیریه امتحانه با عذاب وجدان و سرزنش کردن خودت نمیتونی گذشترو تغییر بدی اما میتونی ازش یادبگیزی بقیه عمرت و درست و خووب پیش بسوی اینده زندگی کنی هدفات برسی 

🤨🤨🤨🤨
گذشته تجربس همه تلخ و شیرینش و دارن و ایناس ک آدمو میسازه پخته میکنه باید ازش درس یاد گرفت اگ نگاه ب ...

ببین عزیزم اول باید با گذشته کناربیاد و حلش کنه والا همش آون گوشه ذهنش هست

علاوه بر گذشته همش فکرم تو آیندس

وای اینکارو کنم چی میشه

اونکارو نکنم چی میشه

این چی میشه اون چی میشه

نه نتونستم 😔 یعنی ممکنه رفتارم بخاطر نبخشیدن اون باشه؟؟ پس تقاص کارش چی

تو ببخش برای اینکه خودت راحت شی... اونم بیمار بوده شاید دست خودش نبوده. مطمئن باش تاوان کارش رو داده.. دعاش کن اونم سلامت شه

اره باید گذشته رو بپذیره اما بچشم تجربه ن گناه و عذاب وجدان و بچشم مجرم ک داعما تو ذهنش خودش و شکنجه بده.هممون تو زندگی کم آزمون و خطا و اشتباه نداشتیم ولی این دوستمون با این تجربه هاش خودش و میزنه 

🤨🤨🤨🤨
علاوه بر گذشته همش فکرم تو آیندس وای اینکارو کنم چی میشه اونکارو نکنم چی میشه این چی میشه اون چی ...

توی کارات با کسی ک خبرس و توی اون زمینه ها تجربش زیاده مشورت کن با روال درست پیش برو قطعا نتیجه مثبت میگیری

🤨🤨🤨🤨
تو ببخش برای اینکه خودت راحت شی... اونم بیمار بوده شاید دست خودش نبوده. مطمئن باش تاوان کارش رو داده ...

کتاب فلورانسم میگه آدمارو ببخشی بخاطر روح خدایی ک در وحودشون هست خدام ب تو ارامش میده

🤨🤨🤨🤨
علاوه بر گذشته همش فکرم تو آیندس وای اینکارو کنم چی میشه اونکارو نکنم چی میشه این چی میشه اون چی ...

خب خیلی طبیعیه، قشنگ بشین فکراتو بکن تصمیم بگیر عمل کن انشاءالله نتیجه بده 

منم دارم همین کارو میکنم