2777
2789
عنوان

شخصیت مودی

| مشاهده متن کامل بحث + 932 بازدید | 42 پست
ی نوع اختلال روحیه اگه اون باشه به کمک روانشناس حل میشه ولی یکی از دوستام اختلال دو قطبی داره بقول ش ...

روانشناس خیلی هزینش بالاس راستش برای ازدواجو افسردگی کرونا رفتم هزینه هاش ب شدت بالاس حتی نمیشه ادامه داد روند رو

خب ریشش پیدا شد ناامیدی و ناراحتیه، احتمالأ کسی رو مقصر نمیدونی؟ 

چرا اون شخص رو مقصرمیدونم چون دقیقا بعد از اون اینجوری شدم و به شدت انعطاف پذیر بودم قبلش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

روانشناس خیلی هزینش بالاس راستش برای ازدواجو افسردگی کرونا رفتم هزینه هاش ب شدت بالاس حتی نمیشه ادام ...

الان هزینه ها که بشدت بالاس ولی میتونی از سی دی های دکتر هلاکویی کمک بگیری بری توی چنلاش پیجاش من تنها روانشناسی که قبول دارم فقط هلاکوییه فوق العادس

🤨🤨🤨🤨
چرا  اون شخص رو مقصرمیدونم چون دقیقا بعد از اون اینجوری شدم و به شدت انعطاف پذیر بودم قبلش

از زندگی فکر و ذهن و... بندازش دور خودتو زندگی کن، از نو بساز خودتو 

گذشته تجربه شد برای ایندت 

خودشو فراموش کردم ولی تغییر رفتاره ک باهام مونده

خب باید خودآگاهی انجام بدی، چرا الآن اینطوری ممکنه چندتا دلیل داشته باشی؟ یکیش اینکه ممکنه فکر کنی فرصت های ازدواج و... از تو گرفته 

خب باید خودآگاهی انجام بدی، چرا الآن اینطوری ممکنه چندتا دلیل داشته باشی؟ یکیش اینکه ممکنه فکر کنی ف ...

همه چیز رو...اخساسات کودکی 

شرایط اردواج

خدشه دارکردن عواطف

متاسفانه اولین تجربم یه ادم مریض خیانتکار تنوع طلب بوده

امیدوارم موقت باشه ظاهرا زیاد نیس و نشونه خوبیه .سعی کن وارد تله های فکری ک ادیتت میکنن نشی اون تله ...

دقیقا و متاسفانه بخاطر اون شکست کلا تو آینده و فکر ب اینده زندگی میکنم و بیشتر مشکلاتم سر همینه که تو لحظه لذت نمیبرم

همه چیز رو...اخساسات کودکی  شرایط اردواج خدشه دارکردن عواطف متاسفانه اولین تجربم یه ادم مریض ...

خب دیدی چه همه است 

بنظرم روان شناسی خودت خودآگاهی کار کن سعی کن بپذیری و به جلو حرکت کنی و اونو رها کنی وروان پزشک حتماً برو یک مدت دارو استفاده کن از بحران میای بیرون و به زندگی عادی برمیگردی. ببین این روال طبیعیه باز از اینطرف انگ مریضی و... رو به خودت نزنی وای پیش روانپزشک حتماً برو لازمه