2777
2789
عنوان

متاهلا بیاین

2654 بازدید | 198 پست

اول از همه معذرت میخوام میگم اینا حرف ها رو

همسرم کارش که تموم شد بعد رابطه منو ول کرد.و گفت میخوام بخوابم صبح میخوام برم سرکار خیلی دیر شده. ببخشید اینو میگم من بازم دلم میخواست ادامه داشته باشه.

بهش هم چند دفعه گفتم و اصرار گفت نه.احساس میکنم غرورم شکست.چه برخوردی کنم باهاش بعدا؟

هیچ برخوردی 

اگر بخواهی به هرچیزی که به تو گفتهمی‌ شود، واکنشی عاطفی نشان بدهیبه «رنج بردن» ادامه خواهی داد.  اگراجازه دهی کلماتِ دیگران تو را کنترلکند، هرچیز دیگری هم تو را زیر سلطهخواهد گرفت! نفس بکش و بگذار بگذرد ...!!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خستس ولش کن  بعدا برات جبران می کنه ولی به شرط اینکه بعدا ازش تعریف کنی بهش بگو خیلی چسبید بهم خیلی عالی بودی کاش بیشتر می بود فقط همینو بگو برات جبران می کنه شب بعدش

چطور؟خیلی از دستش ناراحتم

خوب امشب خسته بود بعدا جبزان میکنه

اگر بخواهی به هرچیزی که به تو گفتهمی‌ شود، واکنشی عاطفی نشان بدهیبه «رنج بردن» ادامه خواهی داد.  اگراجازه دهی کلماتِ دیگران تو را کنترلکند، هرچیز دیگری هم تو را زیر سلطهخواهد گرفت! نفس بکش و بگذار بگذرد ...!!