2777
2789
عنوان

غذا دادن به بچه

1596 بازدید | 46 پست

سلام دخترم ۶ ماهش تموم شده وارد ۷ماه شده اوایل فرنی ولعاب برنج میخورد اما الان هیچی نمیخوره فقط از غذای سفره میخوره پوره موز وسیب زمینی بهش دادم نخورد اما ماکارونی رو له کردم خورد بنظرتون اشکالی نداره؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نباید غذای سفره میدادی گلم. غذای سفره طعم و ادویه و نمک داره. اولا براش خوب نیست. دوما دهنش عادت میکنه به اونا معلومه دیگه فرنی و غذاهای بدون ادویه خودشو نمیخوره.

دارم وسایلمو میفروشم. عکس همه رو تو پیج گذاشتم.اگه خواستی یه نگاه بنداز شاید چیزی احتیاج داشتی.😘😘 mohajerat_forush
ماکارونی سنگینه اذیت میشه معده ش... بعدم غذاهای ما ادویه زیاد داره ممکنه باعث آلرژی بشه 

یکم ازماکارونی وسیب زمینی له کردم بهش دادم.چون بچم آلرژی داره غذا رو بدون ادویه درست میکنم

یکم ازماکارونی وسیب زمینی له کردم بهش دادم.چون بچم آلرژی داره غذا رو بدون ادویه درست میکنم

نوش جانش باشه... خوبه که حواست بوده به آلرژی... منم محض یادآوری گفتم چون دختر خودم آلرژی داشت 

نباید غذای سفره میدادی گلم. غذای سفره طعم و ادویه و نمک داره. اولا براش خوب نیست. دوما دهنش عادت میک ...

بچم آلرژی داره غذاهام بدون ادویه ان.از اول پوره سیب زمینی بدون نمک نمیخورد انگاری می‌فهمه نمک نداره😅

نوش جانش باشه... خوبه که حواست بوده به آلرژی... منم محض یادآوری گفتم چون دختر خودم آلرژی داشت 

ممنونم گلم.دخترت کی آلرژیش خوب شد؟ کمک غذا بیشتر چی بهش میدادی؟

من با کارشناس تغذیه پیش میرم فارغ‌التحصیل دانشگاه شهید بهشتیه و چون دوستمه و منم وسواس دارم روی بچه تمام رفرنس هاش رو بهم نشون میداد به من گفت تا شش ماه صرفاً و قطعا فقط شیر مادر ولی از شش ماه به بعد میتونی هممممه چیز بهش بدی ولی یه نظمی برای دادن غذا باید رعایت کنی که بچه توی هضم اذیت نشه 

مثلا توی حبوبات نخود و لپه آخرین حبوباتی باید باشه که بچه تجربه می‌کنه یعنی اول مثلا دال عدس و عدس و لوبیا بهش بده یکی دو هفته بگذره و بععععد نخود و لپه 

شیر گاو تا یک سالگی ممنوع 

عسل بخاطر بوتولیسم تا یک سالگی ممنوع 

مرکبات تا یک سالگی ممنوع 

کره بادوم زمینی ممنوع

بقیه چیزا رو میتونی بهش بدی فقط پر نمک و پر ادویه و پر شکر نباشه 

گفت دو هفته اول وقتی که تغذیه تکمیلی شروع شد با فرنی و اینا شروع کن که معده کم کم با غذای حجیم عادت کنه و بعد برو روی غذا 

در واقع من از شش ماهگی غذای سفره رو شروع کردم 

موارد حساسیت زا رو در ابعاد کم تست کن مشکل نداشت بده 

.
ممنونم گلم.دخترت کی آلرژیش خوب شد؟ کمک غذا بیشتر چی بهش میدادی؟

اره خوب شده خداروشکر الان 4 سالشه... من طبق همون چیزی که باید شروع میکردم شروع کردم دیگه یکساله که شد از غذای سفره دادم اما کم... بیشتر براش غذای جدا درست میکردم تا دو سالگیش چون ما غذامون خیلی ادویه داشت برای دخترم بدون ادویه درست میکردم

زردچوبه آویشن زعفرون همه اینارو میتونی اضافه کنی به غذاش

فقط نمک ممنوعه

غذا اگه نميخوره بذار جلوش به روش بی ال دبليو خودش بخوره

******گرنگهدارمنآناستکهمنمیدانم.شیشهرادربغلسنگنگهمیدارد********
اوایل لعاب برنج و پوره سیب زمینی بدون نمک بهش میدادم تف میکرد نمیخورد شوهرم یکم به لعاب برنج نمک زد ...

نمک نده خدایی نکرده بزرگ بشه فشار خون و. ..میگیره

******گرنگهدارمنآناستکهمنمیدانم.شیشهرادربغلسنگنگهمیدارد********