2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کاری نداره که

فقط یه بیست سال باید به شدت درس بخونی،و مطالعه ی بسیار زیادی داشته باشی

ایشالا اون موقع میشه انجام بدی

بعد تازه اخه که چی بشه مثلا ادم یکید هک کنه ؟

کلا هر کسی که به فکر هک اکانت اینو اون هست اول از خودش این سوال و بپرسه،ایا دوس داره یکی بیاد اکانت خودشو هک کنه ؟!!!!

Hiraad
😐😐😐چشم

بی بلا

بخدا جدی گفتم

من خودم تخصص م کامپیوتر و برنامه نویسی ه

هم سخت افزار هم نر افزار.تا حالا خیلیییییی از دوستو اشناهام ازم چنین درخواستی کردن

اما به هیچ عنوان قبول نکردم.و انجام ندادم.در صورتی که خیلی راحت میتونستم انجام بدم

چون کار درستی نیس

Hiraad
بی بلا بخدا جدی گفتم من خودم تخصص م کامپیوتر و برنامه نویسی ه هم سخت افزار هم نر افزار.تا حالا خی ...

من تا حالا همچین کاری نکردم خوشمم نیومده فضولیم نیست ،حیاتیه برا همین میخواستم یاد بگیرم 

من تا حالا همچین کاری نکردم خوشمم نیومده فضولیم نیست ،حیاتیه برا همین میخواستم یاد بگیرم 

نه نه

منظورم به شما نبود.حرفم کلی بود

بعد مقوله ی هک الکی نیس که

الان طرف میخواد یه نرم افزار توو پی سیش نصب کنه یکی هزار بار بهش توضیح میده طرف باز متوجه نمیشه

حالا نصبی که چند تا مرحله ی اسون داره

دیگه فکرشو بکن هک چیه ؟

مراحل بسیار پیچیده و مشکل و تخصصی

Hiraad
کسیکه هک میشه چطوری میفهمه که هک شده؟

بستگی داره توو چی هک شده باشه

بعضی چیزارو میشه فهمید،مثل بعضی از اپها مثل تلگرام ،مثل میل

بعضی چیزارو کلا نمیشه(منظورم ادمهای عادی هست)

Hiraad