2777
2789
عنوان

لاپاراسکوپی تخمدان پلی کیستیک

7705 بازدید | 19 پست

سلام عزیزای دلم.خوبید؟ این تاپیک من فقط و فقط جهت اطلاع رسانیه برای عزیزایی که تجربه لاپاراسکوپی ندارن و شاید دکتر براشون تجویز کرده.الان ۴ روز میشه که عمل لاپاراسکوپی انجام دادم.قبل از عمل خیلی جاها سرچ کردم چه گوگل چه نی نی سایت چه اینستاگرام ولی کسیو پیدا نکردم که تجربه داشته باشه و منو یکم راهنمایی کنه‌ برای همین تصمیم گرفتم تجربمو در اختیار کسایی بزارم که مثل قبل از عمل من میترسن و نگران هستن...

خب اول از همه اینو بگم که تحمل درد توی همه آدما متفاوته.شاید یکی اصلا درد نداشته باشه و یکی یکم.ولی در کل درد زیادی نداره.من روز قبل بستری شدم و باید از ساعت ۱۲ شب ناشتا میبودم.و قرص مولیم خوردم که روده هام پاک باشه.بعد روز عمل بعد از زدن آنژیوکت و رفتن به اتاق عمل و بیهوش شدن.بعد از اینکه بیهوش میشید براتون سوند وصل میکنن یک حفره داخل ناف و دو حفره سمت راست و چپ زیر شکم.البته خیلی کوچیک که کلا ۲ تا بخیه میخوره.بعد به هوش اومدن و کمی سرحال شدن میان سوند و میکشن که اونم زیاد درد نداره فقط چندشه و درحد سوزش هستش و خیلی زود قدر ۲ ثانیه طول میکشه.خب کم کم دیگه باید مایعات خورد و راه رفت .چون برای لاپاراسکوپی از گاز استفاده میکنن و شکم باد میکنه تا بتونن راحت عمل کنن شاید برای اولین بار که میخوایید پاشید شونه هاتون و قفسه سینتون درد بگیره و یا نفس تنگی داشته باشید .نترسید این طبیعیه و این گاز کم کم از بدنتون به طور طبیعی خارج میشه. تا دوهفته از فعالیت سخت خودداری کنید. در کل بخوام بگم نترسید و درد زیادی نداره و خیلی زود سرپا میشید فقط باید رعایت کنید که اتفاقی نیوفته بازم سوالی داشتید من خوشحال میشم کمک نا چیزی بکنم ..با آرزوی سلامتی برای همه بیمارا🌹❤

یک عدد کاربر خجالتی از سال ۹۷🤳😬

ببخشید عملشو نمی تونن از راه واژن انجام بدن‌؟

من از خونواده ثروتمندی نیستم،خیلی زحمت کشیدم برای رتبه سه رقمی کنکور شدن و بعدشم مهندسی😀 و الان کار می کنم و تقریبا مستقلم.❤من عاشقتم،با این که بعضی وقتا خیلی اخلاقم بد میشه🥺❤خدایا هیچ وقت از من نگیرش💗

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم کیست درموئید دارم میترسم از لاپاراسکوپی.هزینه هاش چقدر شد؟

اصلا نترس چون واقعا دردش قابل تحمله.من چون بیمه تکمیلی داشتم.و بیمارستان خصوصی انجام دادم ۳ میلیون ۶۰۰ کارت کشیدم باقیشو بیمه پرداخت کرد.کلا هزینه اش با بیمه تکمیلی شد ۱۱ میلیون

ببخشید گلی خواهش میکنم به سوالم جواب بده منم پلی کیستیکم و ریزش مو دارم و باعین حال که متفورمین میخورم قندم لب مرزه این عمل لاپاراسکوپی تاثیری روی ریزش مو و قند خون و .... داره؟؟؟

عزیزم ممنون که اطلاعاتت رو در اختیار ما گذاشتی، عمل لاپاروسکوپی برای چی انجام میشه؟ یعنب علت عملتون چی بود؟

منم تخمدان پلی کیستیک دارم

لطفا برای حاجت دلم یک صلوات میفرستید
ببخشید گلی خواهش میکنم به سوالم جواب بده منم پلی کیستیکم و ریزش مو دارم و باعین حال که متفورمین میخو ...

سلام عزیزم منم ریزش مو داشتم ولی بخاطر تیروئیدم بود پیگیری کردم و خوب شد و الان موهام داره از کف سرم رشد میکنه.فکر نمیکنم به عمل ربط داشته باشه.چون عمل برای تحریک تخمک گذاریه .البته من صددرصد نمیتونم بگم 

عزیزم ممنون که اطلاعاتت رو در اختیار ما گذاشتی، عمل لاپاروسکوپی برای چی انجام میشه؟ یعنب علت عملتون ...

عزیزم خواهش میکنم.من تنبلی تخمدان شدید داشتم جوری که به قرص و آمپول هم جواب نمیداد بدنم.لاپاراسکوپی انجام داد دکترم و کوتر تخمدان که به اصطلاح سوزوندن دیواره های تخمدان که باعث تحریک بشه و تخمدان ،تخمک و آزاد بکنه 

سلام عزیزم منم ریزش مو داشتم ولی بخاطر تیروئیدم بود پیگیری کردم و خوب شد و الان موهام داره از کف سرم ...

منم تیرویید دارم الان تنظیمه ولی کیست پلی کیستیک هم ریزش مو میاره ریزش من بخاطر کیستا هست.... شما چند وقته عمل کردین؟؟بعد عمل ریزش مو و قندتون چه تغییری کرده؟؟ بعضیا میگن این عمل باعث یایسگی زودرس میشه

عزیزم خواهش میکنم.من تنبلی تخمدان شدید داشتم جوری که به قرص و آمپول هم جواب نمیداد بدنم.لاپاراسکوپی ...

نمیدونم چیه ولی هر کیو دیدم کیست تخمدان و کم کاری تیرویید و قند رو باهم داره

منم تیرویید دارم الان تنظیمه ولی کیست پلی کیستیک هم ریزش مو میاره ریزش من بخاطر کیستا هست.... شما چن ...

من الان یک ماه و نیم هست عمل کردم.ریزش مو ندارم .تاحالا نشنیدم یایسگی زودرس میاره .

سلام عزیزم مرسی اتوضیحات کاملت.فقط چنتا سوال اگه وقت کردی ج بده لطفا

نمیدونیamhرو چند بود ک لاپارا برات تجویز شد؟

دو اینکه باردار شدی یان؟

واگه باردار شدی بگو که بعد از لاپارا دوباره دارو خوردی؟

و اینکه آیا پریود های منظمی داشتین یا بادارو پریود میشدین؟(قبل لاپارا متظورمه)

ممنون میشم اگه ج بدی عزیزم

عاقبت روزی از این روزهای سخت کودک من پا به دنیا می نهد😍 آن  زمان بر من خـدای مهـــربــان نـــام شـــورانگیــز مــــادر می نهد😍