2777
2789
عنوان

همه ی دعام همینه

70 بازدید | 6 پست

خدایا منو ببخش و بیامرز🙏😔

خدایا منو پاک کن از پلیدی ها و زشتی ها

خدایا دستمو محکم بگیر چون هر لحظه ممکنه همراه شیطون برم که برم😔 اگه یاری خودش نباشه اصلا نمیشه...

سوره نحل آیه ۹۳ می فرماید: “و اگر خدا می خواست به مشیت ازلی همه بشر را یک امت قرار می داد و لیکن هر که را بخواهد گمراه کند و هر که را بخواهد هدایت، و البته آنچه از نیک و بد کرده اید از همه سؤال خواهید شد“.[۱]

سوره کهف آیه ۱۷ می فرماید: “هر کس را خدا هدایت کند او هدایت شده است و هر کس را گمراه کند، پس هرگز برای او یاور و راهنما کننده نخواهی یافت“.[۲]

سوره اعراف آیه ۱۸۶: “هر که را خدا گمراه کند هیچ کس راهنمای او نباشد و چنین گمراه را خدا واگذارد تا در طغیان و ضلالت بماند“.[۳]

سوره زمر آیه ۳۶- ۳۷ : “هر که را خدا گمراه کند دیگر او را هیچ راهنمایی نخواهد بود و هر کس را خدا هدایت کند، دیگر احدی او را گمراه نتواند کرد“.[۴]

حسین (ع)جانم ؛غبار ماتم تو آبرو به من بخشید...به عالمی ندهم این غبار ماتم را... به نیل قطرهِ اشک محبتت ندهم...اگر دهند به دو دستم تمام عالم را ... ♥️    خرّم آن روز كه پرواز كنم تا بر‍‍ِ دوست🍃   اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری(س)💚🍃

یه مدت از سر تنبلی نماز نمیخوندم چون همش قضا میشد یا صبح بیدار نمیشدم  ولی الان دوباره تو فکرشم‌ بخونم. انقدر درمونده شدم که دیدم هیچ پناهی برام نمونده جز خدا 😔 

میشه لطفا برای خوشبختی و عاقبت بخیریم صلوات بفرستین 🙏🏻🥲 (برای اینکه یه روز بیام اینجا بگم : بالاخره شد...)

خوش به سعادتت عزیزم ، کاش ماهم همه ی دعامون همین بود. 

نه اینکه فقط طلب خونه و ماشین و بچه و مال و منال کنیم 😔

إن شاءالله خدا از سر تقصیرات هممون بگذره و بهترینها رو پیش رومون قرار بده. 

دائما  یکسان  نباشد  حال  دوران  غم مخور

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه مدت از سر تنبلی نماز نمیخوندم چون همش قضا میشد یا صبح بیدار نمیشدم  ولی الان دوباره تو فکرشم ...

گلم بهترررین فکر رو کردی. هممون اخرش میفهمیم‌که تنها خداست که برامون میمونه و تنها تکیه گاه فقط خودشه و بس.

من سالهای سال نماز صبح نمیخوندم سختم بود بیدار شم. چندوقته بیدار میشم‌میخونم واقعا حس سبکی و آرامش دارم. قربون رحمتش برم

حسین (ع)جانم ؛غبار ماتم تو آبرو به من بخشید...به عالمی ندهم این غبار ماتم را... به نیل قطرهِ اشک محبتت ندهم...اگر دهند به دو دستم تمام عالم را ... ♥️    خرّم آن روز كه پرواز كنم تا بر‍‍ِ دوست🍃   اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری(س)💚🍃
خوش به سعادتت عزیزم ، کاش ماهم همه ی دعامون همین بود.  نه اینکه فقط طلب خونه و ماشین و بچه و م ...

عزیزم اونا هم لازمه اگه نباشه که نمیتونیم زندگی کنیم. من اونارو هم ازش خیلی طلب کردم کلی دعا و چله گرفتن و ذکر و.... اما وقتی بهم داد فهمیدم که نه! آرامش فقط در گرو رضایت الهی هست, در گرو وجدان آسوده و اعمال درست... وگرنه اونا دلخوشی نمیارن. داشتنش لازمه اما من اگه دست خودم بود بجای ماشین گرون ماشین ارزون سوار میشدم مابقی پولشو میدادم در راه خدا کفاره گناهام فقط خدا ازم‌ راضی باشه فقط دستمو بگیره نذاره به عقوبت گناهام‌ دچار بشم😭 

عزیزم اونا هم لازمه اگه نباشه که نمیتونیم زندگی کنیم. من اونارو هم ازش خیلی طلب کردم کلی دعا و چله گ ...

بله عزیزم، منم منظورم این بود کاش همه ی دعامون فقط اونا نبود.

کاش در کنار هزاران دعایی میکنیم یبارم از خدا عاقبت بخیری بخوایم.

دائما  یکسان  نباشد  حال  دوران  غم مخور
بله عزیزم، منم منظورم این بود کاش همه ی دعامون فقط اونا نبود. کاش در کنار هزاران دعایی میکنیم یبارم ...

درست میگید عزیزم

و خیلی هم سخته.‌همینکه سرگرم زندگی دنیایی میشیم همه چی زود یادمون میره. انشالله خدای مهربون خودش هممون رو در مسیر درست پیش ببره و عاقبت بخیری نصیبمون کنه🙏🙏🙏🙏