2777
2789
عنوان

لکه بینی

128 بازدید | 46 پست
سلام من از یکشنبه هفته قبل لکه بینی قهوه ای دارم,خیلی خیلی کم بود و فقط موقع دسشویی دیده میشد.از دیروز این لکه بینی تبدیل شده به لخته های کوچیک و سیاه. میخوام ببینم از چی میتونه باشه؟ چرا اینجوری شدم. واقعا دیگه خسته شدم.
بعد از 10 سال  انتظار معجزه ی خدا رو دیدم.١3 شهریور 98 روز تولد همسرم, فهمیدم حاملم,کادوی تولدش بی بی چک مثبت بود.از اسفند ۱۴۰۱ در حال اقدام برای بچه ی دوم هستم.
پلی کیستیک نیستی؟
آه خدا ؛ گفتم خسته ام ، گفتی : لا تقنطوا من رحمة الله … از رحمت خدا ناامید نشوید ( زمر ۵۳) گفتم : هیچ کس نمیدونه توی دلم چی میگذره ، گفتی : ان الله بین المرء و قلبه … خدا حائل است میان انسان و قلبش (انفال ۲۷) ، گفتم : هیچ کسی را ندارم ، گفتی: نحن أقرب إلیه من حبل الورید … ما از رگ گردن به انسان نزدیکتریم (ق ۱۶) ، گفتم : ولی انگار اصلا منو فراموش کردی ! ، گفتی : فاذکرونی اذکرکم … منو یاد کنید تا یاد شما باشم (بقره ۱۵۲)

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بهتره یه سونوبدی
آه خدا ؛ گفتم خسته ام ، گفتی : لا تقنطوا من رحمة الله … از رحمت خدا ناامید نشوید ( زمر ۵۳) گفتم : هیچ کس نمیدونه توی دلم چی میگذره ، گفتی : ان الله بین المرء و قلبه … خدا حائل است میان انسان و قلبش (انفال ۲۷) ، گفتم : هیچ کسی را ندارم ، گفتی: نحن أقرب إلیه من حبل الورید … ما از رگ گردن به انسان نزدیکتریم (ق ۱۶) ، گفتم : ولی انگار اصلا منو فراموش کردی ! ، گفتی : فاذکرونی اذکرکم … منو یاد کنید تا یاد شما باشم (بقره ۱۵۲)
کیست هم ندارم از چیه یعنی؟
بعد از 10 سال  انتظار معجزه ی خدا رو دیدم.١3 شهریور 98 روز تولد همسرم, فهمیدم حاملم,کادوی تولدش بی بی چک مثبت بود.از اسفند ۱۴۰۱ در حال اقدام برای بچه ی دوم هستم.
خودمم ازین موضوع نگرانم ولی بی بی چک منفیه جاریم جدیدا اینجوری شده بود,خارج از رحم بود. میترسم
بهارجان میشه یکم توضیح بدی چی شد برا شما؟
من پنج سال منتظر بودم که حامله شم حتی آیو آی کردم ولی نشد امسال تیر ماه با دارو وآمپول اقدام کردم که بعد اینکه آزمایشم وبی بی چکم مثبت شد چقدرم خوشحال بودم رفتم سونا چیزی نشون نداد چند بار رفتم آخرش رفتم یجای خیلی خوب نشون داد خارج رحم چند بار هم لکه بینی قهوه ای خفیف داشتم شانس آوردم زود فهمیدم خداروشکر با اینکه بتام خیلی نرمال بالا می رفت تشخیصش سخت بود مواظب باش ایشاالله که اینطوری نیست ولی هر چه زودتر برو سونو
خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
منم 5 ساله منتظرم شما بعدش حامله شدی؟ لکه بینیت چجوری بود,چند روز طول کشید؟
تیر ماه با عمل لاپارایکوپی سقط کردم یه چند وقتی جلوگیری داشتم الانم یکم اونحالتای قبلی رو دارم خیلی می ترسم ولی خببی بی چک گذاشتم منفی بود
خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏