2777
2789
عنوان

بیاید بازی

269 بازدید | 91 پست

بازی اسم فامیل مثلا یه یکی از شما به نفر بعدیش یه کلمه بگه مثلا از م حیوان بگو یا ب شهر بگو همینجوری پشت سر هم نفر اول از ج اشیا بگه بازم اون کسی ک جواب داده از نفر بعدی بپرسه

آی بدم میاد لایک میکنید با ذوق میرم ببینم کیه ک جوابمو داده میبینم لایکه دقیقا قیافم این میشه 😐😐😒😒لایکم نکنید از من بیکارتر نیس ک فقط تو نی نی سایتم

نفربعدی کو

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻
نفربعدی کو

خودت ک نفر اولی جواب بده دیگه

آی بدم میاد لایک میکنید با ذوق میرم ببینم کیه ک جوابمو داده میبینم لایکه دقیقا قیافم این میشه 😐😐😒😒لایکم نکنید از من بیکارتر نیس ک فقط تو نی نی سایتم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نفربعدی کو

از ج اشیا بگو 

از ج اشیا بگو 

جوجه پلاستیکی 😂

من جـایـے زندگے میکنم کہ آرزوهام غیــر ممکنہ برا بقیہ★ ... سقف خواستہ هام و آرزو هام فراتـر از آسمونہ 💌★ من شایدی تو زندگیم نیس یا حتمـا یا اصـلا ⁦❤⁩: زندگیتون پر از انرژے مثبت💕
از ج اشیا بگو 

جوجه پلاستیکی

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻
جوراب😁

خب حالا شما یه کلمه بگو ما بگیم 

حالا از پ اعضای بدن😁

پا