2777
2789
عنوان

ماورای مرگ 🕷️

256 بازدید | 22 پست

سلام دوستان..... 

امروز میخوام ی چیزی بهتون بگم. 

خیلی وختا اشتباه کردیم شبکه 4 ندیدیم... 

چند روز پیش دوستم ی برنامه ای رو معرفی کرد شبکه 4 ساعت ششو نیم عصر.. 

گفت :کسایی ک مردن و زنده شدن و اتفاقات بعد مرگ یادشون مونده بود رو تعریف میکنن اینکه چگونه باهاشون رفتار شد و چگونه بهشون اجازه دادن دوباره برگردن و اینکه رنگ های اون دنیا کاملا تفاوت داره اینکه اونجا ادراک بینهایت داشتن و....... 

منم یبار برنامه رو نگاه کردم اینقدر تحت تاثیر قرار گرفتم ک تمام قسمت های قبلی رو دارم کم کم دانلود میکنم ببینم... 

شاید بگید دروغه از خودشون در میارن... اما این صرفا ی برنامه تلویزیونی نیست بلکه یه تحقیق و پژوهشه. مجری برنامه با تمام پژوهشگران دنیای پس از زندگی دنیا کنفراس برگزار کرده گاهی کات میدن وسط برنامه نشون میدن......... 

خلاصه میون اینهمه برنامه بی محتوای تلویزیونی خواستم ی برنامه خفن بهتون معرفی کنم. من خودم ی دهه هشتادی هستم ک ب معاد اعتقاد چندانی نداشتم و هیچ تصوری از دنیای پس از مرگ هم نداشتم... این برنامه واقعا قشنگه اگر شبکه 3 پخش می‌شد خیلی صروصدا می‌کرد 😂

:-|

سرو صدا

کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من وقتی نگاه میکنم اونقدر مهربون میشم بعد یبار کل کار های بدی ک کردم و پیش شوهرم اعتراف کردم ازش حلالیت گرفتم هر چند با کتک حلال کرد ولی بالاخره کرد🤣🤣ولی الان که یکم اخلاقم سگی میشه زود میگه بزن ۴ ببین برنامه رو نمیده