2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عاااااااشق صدفم  هر کسی بره شمال میگم صدف بیاره برام 😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍

منم همینطور عاشق گوشماهیم 

دلم گوشماهی زندع میخاد از کف دریا 

وای از گرد ســم تازه خر خریده ها!!! وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)

منو پولام 😊

🤩😍😍😍😍😍😍😍

نویان عزیزم پسر خوشگلم با دل پاکت دعا کن زودتر بابایی بیاد ب زندگیم تا بتونم تورو داشته باشم منو توو بابایی با اجی نورا ی خانواده شاد میشیم ی خانواده خوشبخت...........................‌....‌..........‌.....‌خدایا بخاطر داشتن همسر خوبم و دخترو پسر نازم سپاس گذارم 😍😘                      
منم همینطور عاشق گوشماهیم  دلم گوشماهی زندع میخاد از کف دریا

خوبه که نزدیکی به دریا 

پروف خودتی😁🤔🤔

دخترم رُز 🌹یه روز به دنیا میاد😍😍  خدا دید خیــــــــــــلی دختر دوستم بهم دوتا پسر داد 🤪🤪🤪🤪🤪
من بیشتر  نمک ابرود یبار رفتم که رفتیم کوه با تله کابین یخ داشت خوردم زمین دیگ نرفتم 😂

خیلی خوبع منم تلشو س‌وار شدم

اینقد توش میرقصیدم😂اونجارو رو سرمون خراب کرده بودیم

خیلی خوبع

وای از گرد ســم تازه خر خریده ها!!! وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)

من مثل قورباغه چسبیده بودم رو صندلی    

رفیق منم بود کل مسیر چشمشو چسبیدع بود 

بهم میگفت بتمرگ جات دیگ😂

اون روزی که قرار بود ماه صورتی بشه ولی نشد...

منو دخترمم منتظر بودیم ولی نشد😒😂

کاربری قبلیم پاش پاش شد😅من به اون لک لک پدرسگ گفتم منو سوئد پیاده کنه،دهنشو باز کرد که بگه باشه افتادم اینجا😅 ی حسی بهم میگه در کنار سقراط و بقراط، یکی به اسم حبه مقراط هم توی تاریخ بوده ولی نتونسته آدم مهمی بشه و تاریخ فراموشش کرده😂