niliaaa مدیر استارتر عضویت: 1398/08/23 تعداد پست: 1589 عنوان Joke:/ 68 بازدید | 7 پست 1400/02/15 | 00:02 3 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
خانوم20 عضویت: 1397/10/03 تعداد پست: 4411 بترجم😐 از دادن کتابم «که زیر جملاتش خط کشیدم» به دیگری خجالت میکشم؛ گویی که زخم هایم را به دیگری داده باشم.
darvariii عضویت: 1398/10/27 تعداد پست: 28067 حالا چرا گربه؟ بعد از من، هیچکس تکرار من نخواهد شد،این تو و این دنیا...
نه_فرشته_ام_نه_شيطان عضویت: 1399/09/26 تعداد پست: 1446 من هيچ وقت نتونستم با لطيفه هاي خارجي بخندم 😂اين هم بيشتر شبيه به حكايت بود به نظرم تا جوك 💫الْحَمْدُ لِلَّهِ الَّذِی جَعَلَنَا مِنَ الْمُتَمَسِّکِینَ بِوِلاَیَهِ أَمِیرِ الْمُؤْمِنِینَ وَ الْأَئِمَّهِ عَلَیْهِمُ السَّلاَمُ 💫 عزیزی که نوشتی اگه مخالفمی ریپلای نکن، بیزحمت اینم بگو اگر مخالفتم دقیقا چیکارت کنم بزرگوار؟😀😀😀😀 اون چیزی که شما مینویسی و کسی ریپلایت نمیکنه چیزیه که توی دفترچه خاطرات داخل میز دراورت نوشتی نه توی بخش "تبادل نظر" یه سایت عمومی😇
durwin عضویت: 1399/10/13 تعداد پست: 10103 بترجم😐 وقتی بچهای میخوای نوجوون بشی وقتی نوجوونی میخوای بزرگسال بشی وقتی که یه بزرگسالی میخوای که به یه گربه تبدیل بشی خیلی وقتا مردم در مورد سفر به گذشته فکر میکنن و نگران یه تغییر تصادفی تو زمان حال هستن اما هیچکس تو زمان حال فکر نمیکنه که بتونه آینده خودش رو به طور اساسی تغییر بده...!
niliaaa مدیر استارتر عضویت: 1398/08/23 تعداد پست: 1589 من هيچ وقت نتونستم با لطيفه هاي خارجي بخندم 😂 اين هم بيشتر شبيه به حكايت بود به نظرم تا جوك منم هر وقت تو خونه یه جوک انگلیسی رو به فارسی میگم و بقیه نمیخندن بلافاصله ازم میپرسن که اصلش انگلیسی بود😁
نه_فرشته_ام_نه_شيطان عضویت: 1399/09/26 تعداد پست: 1446 منم هر وقت تو خونه یه جوک انگلیسی رو به فارسی میگم و بقیه نمیخندن بلافاصله ازم میپرسن که اصلش انگلیس ... چه ميشه كرد 😁 💫الْحَمْدُ لِلَّهِ الَّذِی جَعَلَنَا مِنَ الْمُتَمَسِّکِینَ بِوِلاَیَهِ أَمِیرِ الْمُؤْمِنِینَ وَ الْأَئِمَّهِ عَلَیْهِمُ السَّلاَمُ 💫 عزیزی که نوشتی اگه مخالفمی ریپلای نکن، بیزحمت اینم بگو اگر مخالفتم دقیقا چیکارت کنم بزرگوار؟😀😀😀😀 اون چیزی که شما مینویسی و کسی ریپلایت نمیکنه چیزیه که توی دفترچه خاطرات داخل میز دراورت نوشتی نه توی بخش "تبادل نظر" یه سایت عمومی😇