2777
2789
عنوان

زندگی پس از زندگی

430 بازدید | 47 پست

امشب وحشتناک بود.ب نظرم نیازه ک یه سری تحولات توی زندگیم بدم تا با این صحنه ها مواجه نشم.شما چطور؟ 

تغییری توی زندگیتون ایجاد کرده این برنامه؟

﷽‌من خوבمم ..نـہ تنـבیسے از اونچـہ ڪ בیگراט می‌پسنـבט .. نـہ تقلیـבے از اونچـہ ڪ بهش باور نـבارم .. من با تمام کم و کاستیا خوבمم ـ‌ٖؒ

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

برنامش عالیه.

از پارسال که نشونش میداد میدیدم

❌❌ لطفا از من سوال حس ششمی نپرسید و توی تاپیک های حس ششم منو تگ نکنید ❌❌{‌الهم صل علی محمد و آل محمد}🥰✨                                           الان ک اینو دیدی صلوات فرستادی(: ثوابش هم برا من هم برا تو  قطعا نگه داشتن حرمت شخصی که بهش علاقه داری از صدبار بیان دوستت دارم بهتره
فریبا رو اذیت نکن 

آخ اسم مامان من فریباست.

بعد اونجا که هیولاعه به مرده گفت چرا فریبا رو اذیت کردی بابام لرزید😂😂😂

❌❌ لطفا از من سوال حس ششمی نپرسید و توی تاپیک های حس ششم منو تگ نکنید ❌❌{‌الهم صل علی محمد و آل محمد}🥰✨                                           الان ک اینو دیدی صلوات فرستادی(: ثوابش هم برا من هم برا تو  قطعا نگه داشتن حرمت شخصی که بهش علاقه داری از صدبار بیان دوستت دارم بهتره

کاش تو اخبار شبکه ۱ یا ۲ پخش میشد که همه اقایون ببینن این قسمتو

تو همین نی نیسایت چقدر زنها از رفتار بد شوهراشون میگن که گاهی خیلی درد ناکه

تو یه کتاب خوندم ...ما تو این دنیا قادر به درک ثواب فرستادن صلوات نیستیم  تو اون دنیا میفهمیم که چقدر با ارزش بوده....سعی کنید تا میتونین صلوات بفرستین در حال ظرف شستن،انجام کارهای خونه،پیاده روی و......هم باعث میشه فکرای ناراحت کننده نکنی هم بی نهایت ثواب داره...نیازی نیست صلوات شمار دستت بگیری و بشمری...ارادتمند همه خانومای گل نینیسایتی که تنها دوستان منن❤
آخ اسم مامان من فریباست. بعد اونجا که هیولاعه به مرده گفت چرا فریبا رو اذیت کردی بابام لرزید😂😂😂

😁

برای حاجت رواییم یه صلوات مهمونم کنید الهی خدا هر ارزویی دارین براورده کنه

امروز درمورد چی بود

پروردگارا، همسری مهربان و بچه‌آور و شکرگزار و باغیرت به من عطا کن که اگر به او نیکی کردم شکرگزار باشد، و اگر به او بدی کردم مرا ببخشد، و اگر یاد خدا کردم مرا یاری کند، و اگر خدا را فراموش کردم مرا به یاد خدا بیندازد، و اگر از نزد او خارج شدم (اسرار و اموال و آبروی مرا) حفظ کند، و اگر بر او وارد شدم مرا خوشحال سازد، و اگر او را به کاری امر کردم مرا اطاعت کند، و اگر بر علیه او قسم خوردم (که او کاری را انجام دهد) او (آن کار را انجام داده) و مرا از آن قسم بریء­الذمّه ­کند، و اگر بر او غضب کردم مرا راضی سازد. ای پروردگار صاحب جلال و اکرام، چنین همسری را به من ببخش! پس به درستی که من او را از تو خواسته ‌ام و به من نمی‌رسد مگر آن چیزی که تو منت می‌گذاری و عطا می‌کنی.
امشب چطور بوده   یه خلاصشومیگین

یه مردی زنشو اذییت میکرده اصلا هم به حساب کتاب اعتقاد نداشته

زن هم به هیچ کس نمیگفته همیشه میگفته واگذار میکنم به خدا

بعد میمیره یه گرگ خیلی وحشتناک اومده بوده گفته بود من همون اذییت هایی هستم که به فریبا کردی

بعد دیگه خیلی التماس میکنن به شرط اینکه برگرده برای بقیه تعریف کنه خدا میزاره بیاد جبران کنه

کیبورد گوشیم کلمات رو اشتباه تایپ میکنه منم توان سر کله زدن باهاش رو ندارم پیشا پیش بخاطر غلط املایی عذر میخوام
آخ اسم مامان من فریباست. بعد اونجا که هیولاعه به مرده گفت چرا فریبا رو اذیت کردی بابام لرزید😂😂😂

من امروز اولین بار بود دیدم 

مرده چقد بغض داشت 

سلام روزگار .. چه میکنی با نامردی مردمان ...من هم ... اگر بگذارند ... دارم خرده های دلم را ... چسب میزنم . راستی این دل ... دل می شود ؟

امروز ندیدمش...بچه ها تکرارش فردا چه ساعتیه؟

من هرگز از رحمت خدای مهربانم ناامید نمیشم.خداجانم اونی که الان این امضارو میخونه،به همه آرزوهاش برسون💜تا اینجا اومدی اگه دوست داشتی بهم بگو برات صلوات بفرستم