2777
2789
عنوان

حاجت دار

86 بازدید | 14 پست

دوستای  عزیز حاجت روا بشید

جز های

۱۲_۱۳_۱۶_۱۷_۱۸_۱۹_۲۱_۲۳_۲۴_۲۵

مونده

وقتتون فقط ۳۰دقیقه میگیره کمک کنید تموم بشه

وخدایی که به شدت کافی  ست🦋💋کاربر قدیمی هستم یهویی پریدم 😭🤭همون @kitty7300  هستم🤗

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تااخررمضان حاجت روا بشی

ممنونم.

پس اگه تموم نشد و بچه ها برنداشتن منو ریپ کن بگو کدوما مونده من برمیدارم.

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛

ممنونم. پس اگه تموم نشد و بچه ها برنداشتن منو ریپ کن بگو کدوما مونده من برمیدارم.

ممنون عزیزم حاجت روا بشی به حق الله

وخدایی که به شدت کافی  ست🦋💋کاربر قدیمی هستم یهویی پریدم 😭🤭همون @kitty7300  هستم🤗
ممنونم. پس اگه تموم نشد و بچه ها برنداشتن منو ریپ کن بگو کدوما مونده من برمیدارم.

عزیزم میگم خودتون گفتید ۱۶_۱۸_۱۹,مونده

عزیزم میگم خودتون گفتید ۱۶_۱۸_۱۹,مونده

باشه قشنگم مرسی که گفتی الان یادداشت میکنم.

امشب که وقت نمیشه جوشن کبیر اینا میخوام بخونم ولی تا اخر ماه رمضون حتما تمومش میکنم😘❤

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛

باشه قشنگم مرسی که گفتی الان یادداشت میکنم. امشب که وقت نمیشه جوشن کبیر اینا میخوام بخونم ولی تا اخ ...

خوشا ب سعادتت التماس دعا

من اسمت نمیدونم ولی به اسم دلبر دعا کردم بحق این شب عزیز حاجت روا بشی الهی آمین

من و نی نی تو شکمم و مامان و داداشم و همسرم دعا کن