2777
2789
عنوان

خانوما دائما

131 بازدید | 15 پست

کرم موبر بزنی به صورتت خراب میشه صورت اینا یا ن مثلا دیگه اصلاح نکنم فقط کرم موبر صورت بزنم

آی بدم میاد لایک میکنید با ذوق میرم ببینم کیه ک جوابمو داده میبینم لایکه دقیقا قیافم این میشه 😐😐😒😒لایکم نکنید از من بیکارتر نیس ک فقط تو نی نی سایتم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من نمیزنم اصلا.....سه ساله

خراب میشه یعنی؟؟؟ 

آی بدم میاد لایک میکنید با ذوق میرم ببینم کیه ک جوابمو داده میبینم لایکه دقیقا قیافم این میشه 😐😐😒😒لایکم نکنید از من بیکارتر نیس ک فقط تو نی نی سایتم

من نمی پسندم  

این جهان زندان و ما زندانیان                                                                                                                              حفره کن زندان و خود را وارهان                                                                 (مولوی)
واسه پوست صورت مناسب نیست به نظرم، احتمالا بعدش صورتت جوش بزنه

ن دیروز زدم اصلا جوش نزده من اصلاح میکنم جوش میزنه میگم اگه فقط موبر بزنم پوست چروک اینا میهش؟؟ 

من میزنم مشکلی ندارم. درد بندو نمی تونم تحمل کنم. فقط پشت لبمو بند میندازم

خانوادم بهم میگن کجایی پس هیچوقت خونه نیستی/دوستام میگن کجایی پس هیچوقت نیستی/فامیلا همش میگن نیستی هیچوقت کجایی پس/من واقعا کجام پس؟!🤔             خواهشا یکی پیدام کنه بذاره سر جام😄
خواهرشوهرم زد بعدش یه قسمت صورتش سوخت اون قسمت لکه موند

نباید ک زیاد بزاره بمونه حتما زیاد گزاشته مونده سوخته

من میزنم مشکلی ندادم. درد بندو نمی تونم تحمل کنم. فقط پشت لبمو بند میندازم

چند ساله میزنی؟؟؟ چروک اینا نمیشه پوست؟؟؟ 

نباید ک زیاد بزاره بمونه حتما زیاد گزاشته مونده سوخته

نمیدونم.شاید 

من خودم یه مدت استفاده میکردم پشت سرهم استفاده کردنی لک میاره چند ماه یک بارمناسب.

ماکوچیکا...خدامون بزرگه

من خیلی وقته میزنم. به پوست من ساخت. شاید به همه نسازه

ولی تو فکرم لیزر کنم کلا

خانوادم بهم میگن کجایی پس هیچوقت خونه نیستی/دوستام میگن کجایی پس هیچوقت نیستی/فامیلا همش میگن نیستی هیچوقت کجایی پس/من واقعا کجام پس؟!🤔             خواهشا یکی پیدام کنه بذاره سر جام😄

البته من پودر موبر میزنم. کرم نمیزنم