2777
2789

مجردی یا متاهل و سابقه بارداری داری؟

ترشحات چه رنگی هستن

اخیرا داروی خاصی مصرف کردی

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مجردی یا متاهل و سابقه بارداری داری؟ ترشحات چه رنگی هستن اخیرا داروی خاصی مصرف کردی

متاهلم یه زایمان زودرس هفت ماه پیش داشتم ترشحاتم شفاف فقط یه کم امروز بود بیست روز پیش داروی ضد بارداری مصرف کردم

متاهلم یه زایمان زودرس هفت ماه پیش داشتم ترشحاتم شفاف فقط یه کم امروز بود بیست روز پیش داروی ضد بارد ...

اسم داروت رو بهم بگو

ترشح شفاف معمولا خطری نداره رنگی نشونه عفونته

ولی بازم برای اطمینان برو دکتر

بعضی داروها باعث ترشح از سینه میشن جز عوارضشون هست

یا بهم ریختگی هورمون ها

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   
میشه ازتون در مورد ترشحات سینه سوالی بپرسم  با اجازه استارتر

بپرس گلم

بپرس گلم

راستش من از وقتی یادم میاد یعنی موقعی که به بلوغ رسیدم ترشحات سینه داشتم خیلی کم و با عرض معذرت وقتی فشار بدم خارج میشه و ترشحات سفید رنگه 

خطرناکه؟ راستش به هیچ کس نگفتم چون وقتی سنم کمتر بود فکر میکردم طبیعیه ولی

اینجا گفتن برای بارداری مشکل ساز میشه درسته؟

راستش من از وقتی یادم میاد یعنی موقعی که به بلوغ رسیدم ترشحات سینه داشتم خیلی کم و با عرض معذرت وقتی ...

اگ نوکشو‌فشار میدی میاد بیرون برای همه اونطوریه ولی اگه زیاده باید بری دکتر

راستش من از وقتی یادم میاد یعنی موقعی که به بلوغ رسیدم ترشحات سینه داشتم خیلی کم و با عرض معذرت وقتی ...

ممککه پرولاکتین خونت بالا باشه یه آز خون بده

آرزومه که بغلم کنی خودت،🥲🥲                                            دوست دارم با عشق تو پیر شوم🥲
ن زیاد نیست خیلی کمه اتفاقا  پس یعنی طبیعیه؟

خود سینه فشار میدی یا نوکش اگ خودش فشار میدی اینطوری میشه بهتره بری دکتر