2821
2789
عنوان

کوچک کردن بینی

290 بازدید | 17 پست

سلام 

من بینی گوشتی دارم و واقعا تو چهرم تاثیر بدی گذاشته و دنبال یه راهیم که کوچیکش کنم بدون جراحی راستش از جراحی میترسم البته اینم بگم من قبلا فک میکنم چهار پنج سالگیم یه برخورد با شیشه داشتم و یه خط روی بینیم افتاده که از همون بچگی تا الان مونده و اصلا حتی کم رنگم نشده این مشکلی تو کوچیک ترینش ایجاد میکنه به نظرتون؟

پلاسماجت

Hewho                                kneels before god can stand befor               🦋   anyone.                                                                                                                                                                                                       کسی که                      در مقابل خداوند زانو بزند                                                                                                       میتواند در مقابل هرکسی بایستد💙.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چی هست؟

بزن‌گوگل

Hewho                                kneels before god can stand befor               🦋   anyone.                                                                                                                                                                                                       کسی که                      در مقابل خداوند زانو بزند                                                                                                       میتواند در مقابل هرکسی بایستد💙.
چی هست؟

متاسفانه باید بگم‌واقعا راهش فقط جراحیه. همه راه های دیگه کلی هزینه رو دستت میذاره. کلی وقت و زمان ...

وقتش مهم نیس ولی خب اینطور که میگین انگار واقعن راهی نداره

کاربر نی نی سایت کیه همرو لایک میکنه بعد که میزنی رو ۱ نفر شما رو لایک کرد چه اسمی هم برا کاربریش گذاشته 

اسمت شخصیتت رو نشون میده حالا لایک کن 

استارتر ببخشید اینجا نوشتم چون تو تاپیکت همرو لایک کرده این ادم

کاربر نی نی سایت کیه همرو لایک میکنه بعد که میزنی رو ۱ نفر شما رو لایک کرد چه اسمی هم برا کاربریش گذ ...

اتفاقا منم میخاستم بگم شخصیتش از اسمش مشخصه اهمیت ندین مشکلی هم نداره گلم حرفت درست بود

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 17 ساعت پیش
2791
2779
2792