2777
2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 239 بازدید | 38 پست
اسی  چله  حق شناسو بگیر

به فکرش بودم ولی چون باید روز بخونم  ممکنه روز نتونم تمومش کنم

بندگی کن تا که سلطانت کنند /تن رها کن تا همه جانت کنند .خداجونم بهم توفیق بندگی خودت رو بده همین و بس
این داستان منم هست با این تفاوت که نشد الان هیچکس برام اون نمیشه .هیچ کدوم از کسایی که اومدن چه شناس ...

عزیزم😔

من خانوادمو تهدید ب خودکشی کردم ک اجازه دادن البته وقتی ازدواج کردم ۱۹ سالم بود الان ۲۱ سالمه

ولی میگفتن هنوز بچه ایی نمیفهمی ولی من‌انتخابم‌درست بود😊

انشاالله شماهم‌ بهم برسید🥺

آرزوهستم ۲۰ سالمه😑این روزا مثل شیشه شدم زود میشکنم ولی بد میبُرَم....😎اگه تو شاخی ب ماچه تو جات رو سرگاوه ن اینجا😏ی مشت لَجَن با من لَجَن....😶اگه غرورم بشکنه با تیکه هاش شاهرگ زندگیتو میزنم....😏نزار سَر ب سَرم من خودم دردسَرم😎باشه شما جلو ما پُشتیم ...ولی بدون مَسیری ک میری گرگاشو ما کُشتیم...😏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم😔 من خانوادمو تهدید ب خودکشی کردم ک اجازه دادن البته وقتی ازدواج کردم ۱۹ سالم بود الان ۲۱ سال ...

خوشبخت بشی عزیزم .

بندگی کن تا که سلطانت کنند /تن رها کن تا همه جانت کنند .خداجونم بهم توفیق بندگی خودت رو بده همین و بس
خوشبخت بشی عزیزم .

مرسی عزیزم همچنین شما😘❤❤❤

آرزوهستم ۲۰ سالمه😑این روزا مثل شیشه شدم زود میشکنم ولی بد میبُرَم....😎اگه تو شاخی ب ماچه تو جات رو سرگاوه ن اینجا😏ی مشت لَجَن با من لَجَن....😶اگه غرورم بشکنه با تیکه هاش شاهرگ زندگیتو میزنم....😏نزار سَر ب سَرم من خودم دردسَرم😎باشه شما جلو ما پُشتیم ...ولی بدون مَسیری ک میری گرگاشو ما کُشتیم...😏
به فکرش بودم ولی چون باید روز بخونم  ممکنه روز نتونم تمومش کنم

اره اگه تونستی بخون منم مجردم 

😍😍😍😍  روزای خوبی  در راهه       تیکر بارداری نیست                         قبل از  صفر شدن تیکر با ارزوم میرسم امسال سال منه😍😍😍😍😍😍😍 مطمئنم

منم  دذ آستانه 27 سالگیم 

منم مث شما تو رنج 22_۲۵ خیلی خاستگار داشتم البته هیچکدومو نپسندیدم راستش منم از مجرد موندن خیلی میترسم و ناراحتم قیافم خوبه تحصیلکرده خانواده خوب

نمیدونم مشکل کجاست

تازه من ی خواب دیذم ک آینده رو نشون میداد بهم خواهر کوچکترمم ازدواج کرده بود ولی من همچنان مجرد بود ...

عزیزم .اینکه ازدواج کنن بد نیس چیزی که اذیتم می‌کنه اینه که به برادرم آزادی دادن به من نه .و اینکه حرف خودشون و بقیه  اینکه میگن برات مهم نباشه گفتنش ساده ای اما واقعا تو موقعیتش قرار میگیری ازارت میده .