2777
2789

عام😢

فک کن خدا با اون همه بزرگی دوسِت داره ،حتی فک کردن بهش هم آروم میکنه دله آدمو😍  حاجی حالِ یِه ایران بدع هرچی داشتیم و شکافتنش حاجی دزد اَ ایران زیاد زده چی میشد اگه سرجاش میزاشتنش/: ای ساربان آهسته ران من میهنم غم دیده است       شادمهر چقدر حق میگه |▪تو مثلِ هوایِ خوبِه بَعدِ بارونی▪︎|                    

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اولا بهش میگفتم پیرهن زرشکی...همیشه تیشرت زرشکی میپوشید...الان چیزی نمیگم اون میگه خانم پف یا خانم لپ🤣🤣🤣

السلام علیک یا بقیه الله عجل الله تعالی و فرجه                   ....به جمع👈مشق انتظار👉بپیوندید

منو یاد برنامه کودک خرس مهربون میندازه

بهش میگم خرس مهربون. گاهیم میگم عروسک جیشی. میگه بلاشک دیوونه ای تو😂

روز وصالی که ندارد فراق/دل ز همه بر کنم از بهر تو💗از خود عزیزم بابت تمام روزایی که به اندازه کافی دوستش نداشتم و سرکوبش کردم معذرت میخوام. بابت همه ی روزایی که بیشتر تلاش نکردم، باختو قبول کردم و امیدم رو ناامید کردم معذرت میخوام. بابت تمام روزهایی که اعتماد به نفس کافیو نداشتم و به دیگران اجازه توهین دادم معذرت میخوام.خود عزیزم، دوستت دارم، میبخشمت، میپذیرمت🌿🌱🍋

ارع..ی بار با شوهرم داشتیم اسم فامیل بازی میکردیم از ...ژ....این چیزی ب ذهنش نرسیده بود حیوان رو نوشته بود ژوک ژوک😐😐 اصرارم داش ک حیوانه این...ازون ب بعد لقبش ژوک ژوکه

ای حال نامعلوم...آروم باش آروم...!!!🖤
:))))  چرا فک میکردم نداری:/

شایدم ندارم

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh