2777
2789
عنوان

تجربه از بین بردن جوش های صورت

230 بازدید | 27 پست

سلام دوستان من الان ۱۶ سالمه قبلا جوش میزدم ولی کمتر ولی الان چونه و بالای لبم اطراف خط موهام اصلا داغون شدم نمیدونم چیکار کنم دلیلشم نمیدونم واقعا جوش های بالای لبم هم دردناک هستن لطفا اگه راه حلی دارید بگید اگه هم دلیلشو میدونید بگید ممنون

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عکسشونو بذار بگم بهت

کاربری از تاریخ ۳۱ خرداد ۱۴۰۳ به دوست عزیزم فروخته شد😁 خداحافظ                                                            لطفا فقط هموطنان ایرانی تو تاپیک هام شرکت کنن و یا ریپلای کنن ممنون🙏🏻❤️                                        ستمگران براستی گنهکاران بزرگی اند. اما ستم‌پذیران چه؟ ستم‌پذیری از دیدگاه اسلام همان اندازه گناه است که ستمگری.

پوستت حیفه سنی نداری بهشون برس 

حوصله کن

هرشب ی پیاز خیلی کوچیک رنده کن بذارتو ظرف در بسته تو یخچال ی ربع بعد بیارش بیرون بده به کسی بذاره رو صورتت خودت دراز بکش آب پیازم بزن ب همه صورتت انقد صورتت لطیف میشه ک نگو تا فرداشب میبینی ک جوشای دردناکت خیلی کمترشده و به نوعی فروکش کرده

ی هفته انجام بده همه شون میرن

بهت قول میدم

برای اینکه جاشون نمونه هم خوبه

اینجوریه نمیدونم خوب افتاده یا نه

هورمونیه ازمایش بده

کاربری از تاریخ ۳۱ خرداد ۱۴۰۳ به دوست عزیزم فروخته شد😁 خداحافظ                                                            لطفا فقط هموطنان ایرانی تو تاپیک هام شرکت کنن و یا ریپلای کنن ممنون🙏🏻❤️                                        ستمگران براستی گنهکاران بزرگی اند. اما ستم‌پذیران چه؟ ستم‌پذیری از دیدگاه اسلام همان اندازه گناه است که ستمگری.
ب خوراکت دقت کن ببین چی خوردی جدیدا سس  سوسیس کالباس... چیزای تند اینادشمن پوست سالمن

نه اصلا من یه مدت تو رژیم بودم اصلا خیلی چاق بودم ۸۰ کیلیو بودم الان شاید ۵۱ و۵۲ باشم از این چیزا هم مطلقانمیخورم که دوباره چاق نشم

چه آزمایشی؟

برو دکتر ازمایش هورمون مینویسه واست